Leak του Huawei P40 Pro αποκαλύπτει πέντε κάμερες στο πίσω μέρος

Και εφτά στο σύνολο
17 Ιανουαρίου 2020 09:34
Leak του Huawei P40 Pro αποκαλύπτει πέντε κάμερες στο πίσω μέρος

Ο γνωστός leaker, Evan Blass μας έδωσε την καλύτερη ματιά μέχρι τώρα στο επερχόμενο Huawei P40 Pro. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο Twitter του, "μάλλον η Huawei ήταν μεγάλη fan της κεραμικής έκδοσης του Galaxy S10+ ώστε να την υιοθετήσει και αυτή". Στο design και οι τέσσερις πλευρές θα είναι κυρτές τόσο στο μπροστινό όσο και στο πισινό μέρος της συσκευής.

Το αντικείμενο ενδιαφέροντος όμως σε αυτό το leak είναι οι κάμερες. Στο πίσω μέρος η διάταξή τους θα καταλαμβάνει 18x240mm και θα περιλαμβάνει πέντε φακούς. Ξεχωρίζει ο “periscope” telephoto φακός και το branding της Leica.

Στο εμπρόσθιο μέρος θα έχουμε οπή για δύο selfie κάμερες. Το power button και τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης βρίσκονται στη δεξιά πλευρά και στο κάτω μέρος έχουμε USB-C και ηχείο, αφήνοντας ουσιαστικά το πάνω μέρος και την αριστερή πλευρά κενά.

Το ερώτημα αν θα περιλαμβάνει Google Services παραμένει αναπάντητο έως τώρα, αλλά σίγουρα θα έχουμε νεότερα μέχρι τον Μάρτιο, οπότε και αναμένεται η παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Huawei.