Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η Samsung όταν κατά την παρουσίαση της στο CES 2020, εμφανίστηκε ένα εικονίδιο που παρουσίαζε την αναγνώριση προσώπου, το οποίο ήταν ολόιδιο με το Face ID εικονίδιο της Apple.
![]()
“Θα μείνουμε μπροστά επενδύοντας στην προστασία ταυτότητας και στην ασφαλή πρόσβαση στα αγαπημένα σας websites και mobile εφαρμογές μέσω του Samsung Pass” έλεγε ο H.S. Kim, επικεφαλής του τμήματος consumer electronics, κατά τη διάρκεια των 15 δευτερολέπτων που εμφανίστηκε το logo στην οθόνη.
Το λάθος φαίνεται να είναι ωστόσο από όποιον οργάνωσε το slideshow, μιας και τέτοιου είδους εικονίδιο δεν υπάρχει στο λογισμικό της Samsung. Μάλιστα το εικονίδιο αναγνώρισης προσώπου της εταιρίας είναι ένα κοινότυπο περίγραμμα κεφαλιού.

Must Read
iPhone 18 Pro: H μεγαλύτερη εμφανισιακή αλλαγή του φετινού μοντέλου
iPhone 18 Pro: Με μεγαλύτερη μπαταρία τα φετινά μοντέλα
One UI 9: Το Android 17 έρχεται σε περισσότερες Samsung συσκευές