Το SpaceSelfie διαστημικό σκάφος της Samsung συνετρίβη σε φάρμα του Μίσιγκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπληκτη η ιδιοκτήτρια
28 Οκτωβρίου 2019 11:31
Το SpaceSelfie διαστημικό σκάφος της Samsung συνετρίβη σε φάρμα του Μίσιγκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το SpaceSelfie πρόγραμμα της Samsung περιλάμβανε τη δυνατότητα προβολής selfies χρηστών σε μία οθόνη Galaxy S10 5G και background τη Γη από το διάστημα. Για το λόγο αυτό ένα ειδικό αερόστατο μεγάλου υψομέτρου έφτασε μέχρι την Στρατόσφαιρα, η επιστροφή του όμως στη Γη φαίνεται πως ήταν περιπετειώδης.

Η Nancy Mumby-Welke στην κοινότητα Gratiot του Michigan, άκουσε ένα δυνατό κρότο έξω από το σπίτι της και βγαίνοντας έξω να δει τι έχει συμβεί, αντίκρυσε ένα μεγάλο αντικείμενο με το λογότυπο της Samsung το οποίο είχε συντριβεί στη φάρμα της.

Τα posts της Mumby-Welke έγιναν γρήγορα viral και σύντομα συνεργείο της κατασκευάστριας εταιρίας Raven Industries έφτασε στο σημείο και περισυνέλλεξε τη συσκευή.

Δε σημειώθηκαν τραυματισμοί και το αερόστατο περισυνελέχθη. Λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε. – Δήλωση Samsung στο NBC News

Η Samsung ισχυρίζεται πως η προσγείωση ήταν σχεδιασμένη και συνέβη σε μία επιλεγμένη επαρχιακή περιοχή. Όσον αφορά το SpaceSelfie πρόγραμμα φαίνεται πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία και την παρουσίαση της καμπάνιας έκανε η Cara Delevigne σε ένα event στο Λονδίνο.

Το ακούραστο πρωτοπόρο πνεύμα μας συνεχίζει να αποδεικνύει πως εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στις οθόνες της Samsung – ακόμα και από την Στρατόσφαιρα. Το σύνθημά μας είναι Do What You Can’t (κάνε αυτό που δεν μπορείς) και η SpaceSelfie της Samsung είναι αυτό ακριβώς. Συνεχώς σπάμε τα όρια του τι είναι εφικτό με την καινοτομία και η αποψινή παρουσίαση της SpaceSelfie δε διαφέρει. – Benjamin Braun, CMO Samsung Europe