Τίτλοι τέλους για το Hydrogen project της RED

Καθώς ο ιδρυτής της αποσύρεται
25 Οκτωβρίου 2019 11:07
Τίτλοι τέλους για το Hydrogen project της RED

Σε ηλικία 70 ετών ο ιδρυτής της RED, Jim Jannard ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εταιρία, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως το Hydrogen phone project θα λάβει τέλος.

Πέρασα τα τελευταία 45 χρόνια δημιουργώντας “εφευρέσεις τυλιγμένες με τέχνη”. Τώρα που γίνομαι 70 και έχοντας μερικά προβλήματα υγείας, ήρθε η ώρα να αποσυρθώ. Καταργώ και το HYDROGEN project, βάζοντας τέλος σε μία καριέρα που συμπεριέλαβε τις Oakley, RED Digital Cinema και HYDROGEN. Είμαι πολύ περήφανος που συνεργάστηκα με τόσους σπουδαίους ανθρώπους ανά τα χρόνια, οι οποίοι πίστεψαν στο όραμά μου. Η RED Digital Cinema θα συνεχίσει πιο δυνατή από ποτέ με τους Jarred, Tommy και Jamin στο τιμόνι. Το Komodo είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει… και το HYDROGEN One θα συνεχίσει να υποστηρίζεται στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την υποστήριξή τους σε όλα αυτά τα χρόνια.

Να θυμίσουμε πως το Hydrogen One smartphone που κυκλοφόρησε μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, δεν έφερε τις καινοτομίες που αρχικά υποσχόταν και δεν είχε την απήχηση που θα περίμεναν οι δημιουργοί του στην αγορά. Έτσι η RED εγκαταλείπει το Hydrogen πρόγραμμα, όχι όμως και τον τομέα των smartphones αφού είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως θα κατασκευάσει μία συσκευή που θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στον απλό χρήστη και δε θα απευθύνεται σε επαγγελματίες. Οι λιγοστοί κάτοχοι του Hydrogen One θα συνεχίσουν να λαμβάνουν αναβαθμίσεις λογισμικού.