Το Pixelbook Go είναι επίσημο από $649 

Με απόλυτα αθόρυβο πληκτρολόγιο

Το Pixelbook Go είναι επίσημο από $649

Η Google αποκάλυψε το νέο Pixelbook Go, ένα σαφώς βελτιωμένο Pixelbook σε όλους τους τομείς. Καταρχάς το μεταλλικό του σώμα (κράμα μαγνησίου) διαθέτει σχεδιασμό με γραμμές στο κάτω μέρος για καλύτερο κράτημα στο χέρι. Εσωτερικά υπάρχουν Intel επεξεργαστές, ενώ η οθόνη είναι 4K ανάλυσης. Ο ήχος είναι ενισχυμένος και το πληκτρολόγιο είναι backlit.

Συγκεκριμένα, το Pixelbook Go έχει 13.3 ιντσών touchscreen οθόνη αναλογίας 16:9 με επιλογές 1080p ή 4K. Το 4Κ μοντέλο μάλιστα έρχεται με Molecular Display, LTPS LCD τεχνολογία που προσφέρει ταχύτερους χρόνους απόκρισης και πιο φωτεινά χρώματα. Στη συνδεσιμότητα βρίσκουμε 2x USB-C και 3.5mm audio jack. Το πληκτρολόγιο είναι το δυνατό χαρτί του Pixelbook Go, καθώς τα “Hush Keys” πλήκτρα του, scissor-switch τεχνολογίας είναι εξαιρετικά αθόρυβα. Τέλος, υπάρχουν δύο μικρόφωνα και μία κάμερα 2MP που μπορεί να καταγράψει 1080p video στα 60fps.

Δυστυχώς δε διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και δεν υποστηρίζει το Pixel Pen. Έρχεται σε εκδοχές με Intel Core m3, i5, i7 και 8/16GB RAM με 64/128/256GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία διαρκεί έως και 12 ώρες χρήσης, ενώ χρειάζεται 20 λεπτά φόρτισης για δύο ώρες χρήσης. Το λογισμικό του είναι φυσικά το Chrome OS, με το Google Assistant να είναι και εδώ παρών.

Το Pixelbook Go έρχεται σε Just Black και Not Pink στις 15 Νοεμβρίου. Η τιμή του ξεκινά από τα $649 και φτάνει τα $1.399 για την ισχυρότερη εκδοχή με Intel Core i7, 16GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

1 comment(s)