Honor Vision | Η πρώτη τηλεόραση με το HarmonyOS της Huawei

Η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας με το νέο λογισμικό
08 Σεπτεμβρίου 2019 10:26
Honor Vision | Η πρώτη τηλεόραση με το HarmonyOS της Huawei

Η Honor αποκάλυψε το πρώτο “σπίτι” του νέου λογισμικού της Huawei, το HarmonyOS, με το οποίο θα έρχονται οι δύο νέες τηλεοράσεις της, Honor Vision και Honor Vision Pro. Με το HarmonyOS η Huawei κάνει μια προσπάθεια ανεξαρτητοποίησης ή τουλάχιστον μείωσης της εξάρτησής της από το Android της Google και σκοπεύει να το συμπεριλάβει σε πολλές έξυπνες συσκευές, από wearables έως PCs και tablets. Αν και έχει δείξει δείγματα πως το λογισμικό είναι έτοιμο να τρέξει και σε τηλέφωνα, η εταιρία έχει πει πως στα σχέδια της είναι να συνεχίσει να χρησιμοποιεί Android.

Στις τηλεοράσεις τώρα, τα δύο μοντέλα θα ενσωματώνουν τον οκταπύρηνο Honghu 818 επεξεργαστή της Huawei, θα είναι 55 ιντσών με 4K ανάλυση, ενώ θα μπορούν να  χρησιμοποιηθούν και ως smart home hub, επιτρέποντας τον έλεγχο των IoT συσκευών σας. Θα παρέχουν πληροφορίες για τον καιρό, θα σας ενημερώνουν για την πορεία των αποστολών των δεμάτων σας και θα μπορείτε να τις ελέγξετε από το τηλέφωνό σας.

Τα δύο μοντέλα έχουν μερικές διαφορές. Το Pro έρχεται με ρυθμιζόμενη pop-up κάμερα και έξι μικρόφωνα για βιντεοκλήσεις με ανάλυση 1080p στα 30fps. Διαθέτει επίσης έξι ηχεία των 10W, έναντι των 4 που διαθέτει το απλό μοντέλο.

Η κυκλοφορία τους περιορίζεται προς το παρόν στην Κίνα, αφού η Huawei θέλει να δοκιμάσει το νέο λογισμικό της πρώτα εκεί. Η Honor Vision κοστίζει 3.799 γουάν (€479) και η Honor Vision Pro 4.799 γουάν (€605).

Tags: