Τελικά τα Windows 1.0 της Microsoft ήταν για να γιορτάσει την επιστροφή του Stranger Things

Και προσφέρει νέα εφαρμογή
09 Ιουλίου 2019 09:09
Τελικά τα Windows 1.0 της Microsoft ήταν για να γιορτάσει την επιστροφή του Stranger Things

Η Microsoft έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι μπορεί να εννοούσε με την ανακοίνωσή της την προηγούμενη εβδομάδα περί “νέων Windows 1.0”. Αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν τη σύνδεση με τη νέα σεζόν Stranger Things και τελικά είχαν δίκιο, αφού το 1985 στο οποίο μας ταξιδεύει η σειρά ήταν και έτος-σταθμός για τη Microsoft.

Η Microsoft λοιπόν έδωσε στην κυκλοφορία  την εφαρμογή Windows 1.11, η οποία περιέχει το κλασσικό Paint, προγράμματα Terminal και αποκλειστικό περιεχόμενο Stranger Things. Επιπλέον η εταιρία ξεκινά τη λειτουργία του Camp Know Where αργότερα μέσα στο μήνα online και στα φυσικά καταστήματά της. Εκεί, παιδιά ηλικίας άνω των 13 θα μπορούν να συμμετέχουν σε workshops τα οποία θα είναι εμπνευσμένα από την τεχνολογία και τους χαρακτήρες του Stranger Things. Τα workshops θα έχουν θεματολογία game coding και 3D modeling και filmmaking.

Τέλος, με κάθε retweet ή like του post του Xbox σε Twitter ή Facebook αντίστοιχα σας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσετε μία συλλεκτική arcade καμπίνα Stranger Things, ένα Xbox One και μία 12μηνη συνδρομή Game Pass.