Λάβετε τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου σας στον Windows 10 υπολογιστή σας

Update του Your Phone app φέρνει τα notifications
04 Ιουλίου 2019 09:46
Λάβετε τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου σας στον Windows 10 υπολογιστή σας

Η εφαρμογή Your Phone των Windows 10 μέχρι τώρα επέτρεπε το συγχρονισμό των SMS μηνυμάτων σας και των φωτογραφιών σας μεταξύ του κινητού σας και του υπολογιστή σας, επιτρέποντας στο χρήστη να αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο του κινητού του χωρίς να ενεργοποιεί τη συσκευή του, όσο αυτή είναι συνδεδεμένη ασύρματα με τα Windows 10. Ένας από τους λόγους όμως που πιάνουμε πιο συχνά το κινητό στα χέρια μας είναι για να ελέγξουμε τις ειδοποιήσεις μας, η Microsoft το ξέρει αυτό και έτσι αναβάθμισε το Your Phone με μία ακόμα κατηγορία, τα Notifications.

Τώρα μπορείτε πλέον να δείτε τις ειδοποιήσεις στο Android κινητό σας μέσω των Windows 10. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον τύπο των ειδοποιήσεων που καταφθάνουν στο κινητό σας, ωστόσο δεν υποστηρίζονται γρήγορες απαντήσεις ακόμα, ένα χαρακτηριστικό που αναμένεται στο άμεσο μέλλον, κάνοντας ακόμα πιο χρήσιμο το Your Phone.

Υπόψιν πως για να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία θα πρέπει να “τρέχετε” Windows 10 με το April 2018 update ή μεταγενέστερη έκδοση και η έκδοση της εφαρμογής Your Phone πρέπει να είναι 1.19052.657.0 ή μεταγενέστερη.

Αν δε χρησιμοποιείτε μέχρι τώρα την εφαρμογή Your Phone, μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.