Η CIA έχει πλέον λογαριασμό στο Instagram

I spy with my little eye...
26 Απριλίου 2019 16:42
Η CIA έχει πλέον λογαριασμό στο Instagram

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει πλέον λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, έπειτα από την καθιέρωση των λογαριασμών της σε όλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter, η CIA αποφάσισε να επεκταθεί και στο Instagram. Ήδη ο λογαριασμός της έχει σχεδόν τριάντα χιλιάδες ακόλουθους.

Μιλώντας στο The Verge, η Chelsea Robinso, αντιπρόσωπος της CIA, δήλωσε:

Η ένταξή μας στο Instagram είναι ένας ακόμη τρόπος για να μοιραζόμαστε τις ιστορίες της CIA και να προσλαμβάνουμε ταλαντούχους Αμερικανούς για να εξυπηρετούμε και εδώ. Μέσω του λογαριασμού, θα μπορείτε να έχετε μια ματιά στην ζωή του Οργανισμού, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε selfies από μυστικές τοποθεσίες. Θέλουμε να πυροδοτήσουμε την περιέργεια των χρηστών του Instagram για τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η CIA έχει την παγκόσμια αποστολή να πάει εκεί όπου άλλοι δεν μπορούν να πάνε και να κάνει ό, τι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν.

Το Instagram, μιλώντας και αυτό στο The Verge, επιβεβαιώσε πως βοήθησε την CIA με το άνοιγμα του λογαριασμού.

Η ομάδα μας συνεργάστηκε με την CIA, όπως συμβαίνει με πολλούς εταίρους, για να παρέχει καλές πρακτικές και καθοδήγηση όσον αφορά το ξεκίνημα ενός λογαριασμού στο Instagram.

Η πρώτη φωτογραφία της CIA είναι από το γραφείο μιας αξιωματικού της. Μάλιστα, η εικόνα έχει και αρκετά κρυμμένα Easter Eggs, όπως για παράδειγμα χάρτες άλλων χωρών, ενώ η περιγραφή της ξεχωρίζει.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I spy with my little eye...

A post shared by Central Intelligence Agency (@cia) on Apr 25, 2019 at 7:34am PDT

Tags: