Η CIA έχει μια μυστική μέθοδο που “εξαφανίζει κάθε πόνο“, λένε TikTokers - Δείτε το viral βίντεο

Έχει γίνει viral στο TikTok με κάποιους να ισχυρίζονται ότι δουλεύει
26 Φεβρουαρίου 2023 14:26
Η CIA έχει μια μυστική μέθοδο που “εξαφανίζει κάθε πόνο“, λένε TikTokers - Δείτε το viral βίντεο

Κάποιες φορές οι χρήστες του TikTok και οι TikTokers ανακαλύπτουν μερικά τρελά tips και άλλα που οριακά κινούνται στη σφαίρα των θεωριών συνομωσίας. 

Στο τελευταίο υπάγεται αυτό το "κόλπο" που λέγεται πως η CIA γνωρίζει και ισχυρίζεται ότι μπορεί να "εξαφανίσει οποιονδήποτε πόνο", με τη βοήθεια του μυαλού. Το ρητό δηλαδή "όλα είναι στο μυαλό" στην πλήρη του μορφή. 

Αυτό το tip έχουν μοιραστεί δεκάδες TikTokers όπως η Stephanie Forlini (@stephanieamber07), της οποίας το αντικείμενο είναι να ποστάρει τεχνικές απαλλαγής πόνου και έπεσε πάνω σε αυτή την "αποχαρακτηρισμένη" μέθοδο της CIA. 

Τι κάνουν λοιπόν οι πράκτορες της CIA για να απαλλαχθούν από κάθε πόνο; Αυτή η παράξενη τεχνική λέει πως πρέπει να κλείσετε τα μάτια σας και να φανταστείτε το μέρος του σώματος που πονάτε. Μόλις το οπτικοποιήσετε στο μυαλό σας, τότε θα πρέπει να επαναλαμβάνετε συνεχώς τους αριθμούς 55515. Συνεχίστε να το κάνετε μέχρι ο πόνος να μην είναι στο μυαλό σας, λένε οι οδηγίες από τα "αποχαρακτηρισμένα έγγραφα". 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

@5dlightshow #fyp #conspiracy #foryou #conspiracytiktok #foryoupage #conspiracytheories #conspirancytheory #greenscreen ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Η μέθοδος του 55515 έχει γίνει ένα είδος trend και διάφοροι χρήστες μοιράζονται τις εμπειρίες τους, αφότου τη δοκίμασαν, με κάποιους από αυτούς να λένε ότι όλως παραδόξως δουλεύει. 

Από διάφορους άλλους TikTokers έχει γίνει ξανά viral η μέθοδος του 55515 με τα βίντεο να έχουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και likes. 

Τώρα αν το δοκιμάσετε και δε δουλέψει μην απορήσετε. Το TikTok είναι ένα πολύ παράξενο μέρος ώρες-ώρες. 

Tags: