Νέα leaks του Galaxy S10 επιβεβαιώνουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Νέες πληροφορίες για την εμπρόσθια κάμερα και τα Galaxy Buds
08 Φεβρουαρίου 2019 09:55
Νέα leaks του Galaxy S10 επιβεβαιώνουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Όσο η ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy S10 πλησιάζει τόσο αυξάνονται τα leaks της συσκευής. Συγκεκριμένα ξέρουμε περισσότερα τώρα για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, την εμπρόσθια κάμερα και τα ασύρματα ακουστικά.

Νέες φωτογραφίες που ήρθαν στην επιφάνεια από το Twitter του Saudi Android επιβεβαιώνουν πως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι όντως ενσωματωμένος στην οθόνη του τηλεφώνου. Εδώ να σημειώσουμε πως υπάρχουν φήμες ότι η Samsung θα ενσωματώσει υπερηχητικό αισθητήρα, κάνοντας τη διαδικασία ταυτοποίησης του χρήστη πολύ πιο γρήγορη από τον οπτικό αισθητήρα που χρησιμοποιούν τα άλλα τηλέφωνα.

Σχετικά με την εμπρόσθια κάμερα του Galaxy S10, αναφορά του GSMarena κάνει λόγο για αισθητήρα 10MP με οπτική σταθεροποίηση, dual pixel autofocus και καταγραφή 4K video και για τα τρία S10 της σειράς. Η δεύτερη κάμερα του Galaxy S10+ θα χρησιμοποιείται για δεδομένα βάθους της εικόνας.

Τέλος, όσον αφορά τα Galaxy Buds, τα νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung, φαίνεται πως θα έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Σύμφωνα με το WinFuture, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης του Galaxy S10, τα ακουστικά δε θα χρειαστεί να τα συνδέσετε ποτέ σε πρίζα, αφού η θήκη τους θα μπορεί να φορτίζει από την πλάτη του S10.