Έρχεται το Wire

Skype killer ή ακόμα μια εφαρμογή επικοινωνίας;
05 Δεκεμβρίου 2014 07:48
Έρχεται το Wire

Ο ανταγωνισμός στον τομέα των δωρεάν κλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων είναι σκληρός, με τα Viber, Skype, FB Messenger, WhatsApp, Kik, Line και άλλα να προσπαθούν να προσελκύσουν περισσότερους χρήστες. Σε αυτό τον τομέα έρχεται το Wire, για iOS, Android και OS X.

Υποστηρίζεται από το συνιδρυτή του Skype, Janus Friis και όπως δήλωσε “το Skype κυκλοφόρησε πριν μια δεκαετία. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, έχουμε συνηθίσει τη δωρεάν επικοινωνία και έχουμε καταλήξει να κουβαλάμε ολόκληρους υπολογιστές στην τσέπη μας. Είναι καιρός να δημιουργήσουμε τα καλύτερα εργαλεία επικοινωνίας, όμορφα, όσο και χρήσιμα. Το Wire είναι αυτό ακριβώς”. Η ομάδα πίσω από το Wire έχει εντυπωσιακά βιογραφικά, έχοντας δουλέψει σε εταιρίες όπως η Apple, η Microsoft και το Skype.

Για αρχή, οι χρήστες του Wire θα μπορούν να μοιράζονται κείμενο, εικόνες, GIFs, ήχο και media από τρίτες πηγές και αργότερα θα προστεθεί η δυνατότητα βιντεοκλήσεων. Μπορείτε να βρείτε τα links για να κατεβάσετε την εφαρμογή στην πλατφόρμα που επιθυμείτε εδώ.

Tags: