Ανακοινώθηκε το Oppo N3

Το νέο "selfie beast" της Oppo
30 Οκτωβρίου 2014 07:35
Ανακοινώθηκε το Oppo N3

Το N3 έρχεται για να αντικαταστήσει το N1. Ακολουθεί τον ίδιο σχεδιασμό με την κάμερα που περιστρέφεται, μόνο που αυτή τη φορά η περιστροφή γίνεται μηχανικά. Είναι 16MP με f/2.2 και Schneider optics. Η περιστροφή της κάμερας γίνεται με εντολή από την touchscreen ή από τον ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Έρχεται επίσης με τηλεχειριστήριο για να ρυθμίζετε την κάμερα και να βγάζετε φωτογραφίες εξ αποστάσεως. Το Color OS 2.0 της Oppo, βασισμένο στο Android 4.4, δέχεται plugins όπως το Auto Panorama (το οποίο σας επιτρέπει να παίρνετε πανοραμικές φωτογραφίες κρατώντας το τηλέφωνο ακίνητο), το HD Picture (64MP εικόνα), το Slow Shutter, το Beautify, το Professional, το Super Macro και πολλά ακόμα.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Oppo N3 είναι η full HD LCD οθόνη των 5.5 ιντσών, ο επεξεργαστής Snapdragon 801 στα 2.3GHz, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 3.000mAh και ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πρότυπα του Touch ID της Apple στο πίσω μέρος. H φόρτιση “πιάνει” 0-75 (%) σε μισή ώρα, ενώ το τηλέφωνο είναι Dual-SIM με δυνατότητες LTE.

Το μεταλλικό πλαίσιο κάνει το βάρος του τηλεφώνου 192gr, 21gr πιο ελαφρύ από το N1. Θα είναι διαθέσιμο το Δεκέμβριο και η τιμή του θα κυμαίνεται στα €500.

Tags: