Samsung Knox για κυβερνητική χρήση

Εγκρίθηκε το επίπεδο ασφαλείας της Samsung
24 Οκτωβρίου 2014 06:38
Samsung Knox για κυβερνητική χρήση

Φαίνεται πως η επένδυση της Samsung στο λογισμικό ασφαλείας Knox απέδωσε και η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα μια λίστα από Galaxy συσκευές, οι οποίες είναι οι πρώτες εμπορικές συσκευές που εγκρίνονται  για απόρρητη χρήση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η λίστα περιλαμβάνει τα Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3, Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge και Galaxy Alpha. Επίσης εγκρίθηκαν και tablets όπως τα Galaxy Note 10.1(2014), Galaxy Tab S 8.4 και Galaxy Tab S 10.5.

Ο CEO της Samsung IT, JK Shin, δήλωσε πως “η αποδοχή των Samsung συσκευών στην CSfC λίστα αποδεικνύει την απαράμιλλη ασφάλεια των Samsung Galaxy συσκευών που υποστηρίζουν την πλατφόρμα KNOX. Στη Samsung συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τα περίπλοκα θέματα ασφαλείας και δεσμευόμαστε πως θα φέρουμε την πιο αξιόπιστη πλατφόρμα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες επαγγελματιών σε όλες τις βιομηχανίες και κυβερνήσεις”.

Το Commercial Solutions for Classified Program (CSfC) είναι μια αποδεκτή λίστα τεχνολογιών από την NSA, με την οποία μπορούν να χειρίζονται ευαίσθητες και απόρρητες πληροφορίες.

Tags: