McLaren OnePlus 6T με περισσότερη RAM και ταχύτερη φόρτιση

Αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιριών
12 Δεκεμβρίου 2018 08:37
McLaren OnePlus 6T με περισσότερη RAM και ταχύτερη φόρτιση

Μία ασυνήθιστη συνεργασία ξεκίνησαν μία εταιρία budget τηλεφώνων και μία εταιρία πολυτελών σπορ αυτοκινήτων. OnePlus και McLaren παρουσίασαν το McLaren OnePlus 6T, το οποίο έρχεται στο μοναδικό Papaya Orange χρώμα, με το πίσω γυάλινο μέρος να έχει ένα διακριτικό σχέδιο με ανθρακονήματα.

Η νέα έκδοση έρχεται με 10GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ με το Warp Charge 30 χαρακτηριστικό επιτυγχάνεται υπερ-ταχεία φόρτιση 30W που υπόσχεται να φορτίσει στο 50%  την μπαταρία των 3.700mAh μέσα σε 20 λεπτά, χωρίς να θερμαίνεται το τηλέφωνο και χωρίς να μειώνεται η ταχύτητα φόρτισης όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε χρήση.

Η ιδιότυπη αυτή συνεργασία έχει κάποιο νόημα για τον Carl Pei, ο οποίος δοκίμασε να οδηγήσει και την McLaren 720S. Για αυτόν, τόσο η McLaren όσο και η OnePlus είναι brands “για αυτούς που ξέρουν”, εννοώντας πως υπάρχουν πολλά ακριβά αυτοκίνητα εκεί έξω, αλλά αν σου αρέσει η εμπειρία της οδήγησης παίρνεις McLaren και το αντίστοιχο ισχύει για την OnePlus. Επιπλέον, και οι δύο εταιρίες είναι παθιασμένες με την ταχύτητα.

Η συνεργασία των δύο εταιριών θα είναι αποκλειστική και μακροπρόθεσμη, χωρίς να αποκαλύπτoνται όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Το McLaren OnePlus 6T θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη από αύριο 13 Δεκεμβρίου, στην τιμή των €699, αποτελώντας το ακριβότερο τηλέφωνο της OnePlus μέχρι σήμερα.