HTC Eye Experience

Το νέο λογισμικό φωτογραφίας της HTC
09 Οκτωβρίου 2014 07:29
HTC Eye Experience

Η HTC εισάγει ένα νέο λογισμικό, αποκλειστικά για τη φωτογραφία. Οι νέες δυνατότητες, οι οποίες ήδη υπάρχουν στο Desire Eye, περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

Split Capture, το οποίο συνδυάζει φωτογραφίες και video από την εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα σε μία εικόνα ή video, επιτρέποντας σας να καταγράψετε τον εαυτό σας και τις αντιδράσεις σας, μαζί με το αντικείμενο καταγραφής.

Crop-Me-In, πιο extreme selfies και video, αφού μπορείτε να “κόψετε” τον εαυτό σας από τη φωτογραφία ή το video που τραβήξατε με την εμπρόσθια κάμερα και να τον τοποθετήσετε στη σκηνή που καταγράψατε με την κύρια κάμερα.

Voice Selfie, σας επιτρέπει να τραβήξετε τη φωτογραφία με μία μόνο φωνητική εντολή της επιλογής σας, αντί να προσπαθείτε να φτάσετε με το δάχτυλο το κουμπί της φωτογραφίας, ή αισθανθείτε λίγο σκηνοθέτης ενεργοποιώντας την καταγραφή video με την εντολή “action” ή “rolling”.

Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε το πρόσωπό σας με αυτό μιας διασημότητας ή ενός φίλου με το Face Fusion για ένα original look, ενώ στο Live Makeup μπορείτε να θέσετε το επιθυμητό επίπεδο ομαλοποίησης του δέρματος σε real time και πριν να τραβήξετε τη φωτογραφία.

Το ενδιαφέρον στοιχείο με το Eye Experience είναι πως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα γίνουν διαθέσιμα σε πολλά μοντέλα τους επόμενους μήνες, μεταξύ των οποίων τα HTC One M7, HTC One M8, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820 και HTC Butterfly 2.

Tags: