Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Ο μεγαλύτερος στόλος ηλεκτρικών ποδηλάτων βρίσκεται στο Παρίσι

Εκατοντάδες εκατομμύρια επενδύονται στο εγχείρημα

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Ο μεγαλύτερος στόλος ηλεκτρικών ποδηλάτων βρίσκεται στο Παρίσι

Η ηλεκτροκίνηση στις πόλεις, είτε με τη μορφή ηλεκτρικών πατινιών ή ηλεκτρικών ποδηλάτων, είναι ένας σύγχρονος τρόπος αντιμετώπισης της κίνησης και των καυσαερίων. Το Παρίσι θέλει να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη σκηνή σε διεθνές επίπεδο και ετοιμάζει το μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών ποδηλάτων στον κόσμο.

Όπως αναφέρει το Reuters, ο τοπικός οργανισμός μετακινήσεων Ile-de-France Mobilites, θα παρέχει 10.000 ηλεκτρικά ποδήλατα για μακροπρόθεσμη ενοικίαση με €40/μήνα, φτάνοντας τον αριθμό των 20.000 σταδιακά. Επιπλέον θα δοθούν κίνητρα ώστε οι εργοδότες να καλύψουν το μισό κόστος της ενοικίασης. Η υπηρεσία θα ονομάζεται “Veligo” και θα προωθεί τις μετακινήσεις μέσω ποδηλάτων, οι οποίες αυτή τη στιγμή στο Παρίσι αντιστοιχούν στο 1.6% των μετακινήσεων. Στο εγχείρημα θα συμμετέχουν τα γαλλικά ταχυδρομεία και η εταιρία μεταφορών Transdev, επενδύοντας συνολικά €111 εκατομμύρια.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.