Το notch θα κάνει την εμφάνισή του και στα τηλέφωνα της Samsung

Σε τρία διαφορετικά σχέδια
08 Νοεμβρίου 2018 07:56
Το notch θα κάνει την εμφάνισή του και στα τηλέφωνα της Samsung

Το τελευταίο οχυρό έπεσε. Η Samsung ήταν η τελευταία από τις μεγάλες εταιρίες smartphone που αρνιόταν πεισματικά να ενσωματώσει το notch στο design της και μάλιστα είχε ολόκληρες διαφημιστικές καμπάνιες με τις οποίες “κορόιδευε” αυτήν την τάση.

Ποτέ μη λες ποτέ όμως, αφού κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών της, η Samsung αποκάλυψε όχι ένα αλλά τρία διαφορετικά designs οθόνης με notch, τα οποία θα δούμε σε συσκευές του 2019. Η Samsung ασπάζεται λοιπόν το notch, με τον Διευθυντή του Product Marketing, Hassan Anjum να δηλώνει:

Θα συνεχίσουμε. Τα bezels θα μειωθούν ακόμη περισσότερο. Θα φτάσουμε στα όρια με τη νέα σειρά μας, τις Infinity U, V και O οθόνες. Αυτά τα νέα concepts είναι σχεδόν έτοιμα και ανυπομονώ να σας μιλήσω για αυτά.

Η Infinity U οθόνη θυμίζει έντονα Essential Phone, με ένα μικρό οβάλ notch στο κέντρο της πάνω πλευράς της οθόνης. Ίδια θέση και μέγεθος έχει και το Infinity V, αλλά το notch εδώ είναι με γωνίες. Το Infinity O είναι κυκλικό, στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης αλλά όχι στην άκρη της.

Μαζί παρουσιάστηκε και η New Infinity η οποία φαίνεται να μην έχει καθόλου notch, αλλά ο Anjum δεν αναφέρθηκε σε αυτήν. Είναι τα Galaxy S9 και Note 9 η τελευταία γενιά Samsung τηλεφώνων χωρίς notch; Μήπως έχει σειρά και το headphone jack;

Tags: