Το OnePlus 6T δε θα έχει θύρα ακουστικών

Η OnePlus κάνει τη μετάβαση στη USB-C θύρα
14 Σεπτεμβρίου 2018 06:17
Το OnePlus 6T δε θα έχει θύρα ακουστικών

Η OnePlus  ανακοίνωσε τα νέα USB-C Bullets ακουστικά της, τα οποία θα κρατήσουν την ίδια τιμή με τα Bullets V2. Ωστόσο με αυτή την κίνηση υπήρξαν φήμες πως το OnePlus 6T δε θα διαθέτει headphone jack 3.5mm.

O Carl Pei της OnePlus δεν άφησε τις φήμες να αιωρούνται για πολύ και σε μια συνέντευξη στο TechRadar επιβεβαίωσε πως η νέα ναυαρχίδα της OnePlus δε θα διαθέτει θύρα ακουστικών και πιστεύει πως αυτή είναι η σωστή στιγμή για να γίνει αυτό. Καταλαβαίνει πως είναι μια αμφιλεγόμενη απόφαση, αλλά τονίζει πως δε γίνεται απλά επειδή το έκαναν άλλοι.

Πρέπει να πάρεις αποφάσεις που βελτιστοποιούν την εμπειρία χρήστη και να καταλάβεις πως μερικές φορές αυτά που προσφέρουν αξία μπορούν επίσης να επιφέρουν τριβή. Δεν το κάνουμε απλά για να το κάνουμε και επειδή το κάνουν όλοι οι άλλοι. Πιστεύουμε πως τώρα είναι η σωστή στιγμή, καθώς θα επωφεληθεί η πλειοψηφία των χρηστών μας, χωρίς πολλά μειονεκτήματα.

Οι κατασκευαστές που αφαιρούν το headphone jack το κάνουν για να αποκτήσουν περισσότερο χώρο μέσα στο σώμα της συσκευής, έτσι ώστε να ενσωματώσουν άλλες τεχνολογίες όπως αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη ή μεγαλύτερες μπαταρίες. Η OnePlus έχει ήδη επιβεβαιώσει πως η επόμενη ναυαρχίδα της θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, ενώ ο Pei αποκάλυψε τώρα πως η μεγαλύτερη μπαταρία θα είναι ένα από τα οφέλη αυτής της απόφασης. Πρόσθεσε επίσης πως στη συσκευασία του OnePlus 6T θα υπάρχει αντάπτορας για να συνδέσετε τα headphone jack ακουστικά σας στη θύρα USB-C.