Ανακοινώθηκε η GoPro HERO4

Τρία νέα μοντέλα για τη δημοφιλέστερη κάμερα του κόσμου
29 Σεπτεμβρίου 2014 15:00
Ανακοινώθηκε η GoPro HERO4

Μετά από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, η GoPro ανακοίνωσε και επίσημα την τέταρτη γενιά των παγκοσμίων φήμης καμερών της. Η GoPro Hero4 θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά μοντέλα, με τα δύο εξ’αυτών να αφορούν την high end κατηγορία και τη φθηνότερη έκδοση να απευθύνεται στους καταναλωτές που αναζητούν μία entry level λύση. Ο αριθμός τέσσερα μόνο τυχαίος δεν είναι καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία, η κάμερα της GoPro θα υποστηρίζει καταγραφή βίντεο σε 4K ανάλυση. Τα δύο high-end μοντέλα είναι η Hero4 Black και η Hero4 Silver ενώ το entry level μοντέλο ονομάζεται “απλά” Hero.

Η μαύρη έκδοση της Hero4 έχει ως selling point την καταγραφή 4K βίντεο σε 30fps, κάτι που ο προκάτοχος της μπορούσε να καταφέρει μόνο σε 15fps. Αύξηση στα καρέ ανά το δευτερόλεπτο εμφανίζεται και στη καταγραφή 2.7K και 1080p βίντεο, τα οποία φτάνουν τον εξαιρετικό αριθμό των 50fps και 120fps αντίστοιχα. Φυσικά, η κάμερα θα έρχεται με ενσωματωμένες τις Wi-Fi και Bluetooth λειτουργίες ενώ Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την GoPro Hero4 Black Edition εδώ. Το κόστος της ανέρχεται στα $499.99 και η κυκλοφορία της έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου.

Η ασημένια έκδοση της Hero4 δεν προσφέρει κάτι πρωτοποριακό σε ότι αφορά τα καρέ ανά δευτερόλεπτο όπως η Black Edition, αλλά διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό που δεν εμφανίζεται σε άλλο μοντέλο και αυτό είναι η οθόνη αφής. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό προστέθηκε από την GoPro για να διευκολύνει τους αρχάριους χρήστες να διαχειριστούν καλύτερα τη κάμερα. Η Hero4 Silver μπορεί να καταγράψει 2.7K video στα 30fps, 1080p video στα 60fps και 720p video στα 120fps. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την GoPro Hero4 Silver Edition εδώ. Η ασημένια έκδοση πρόκειται να κοστίζει $399.99 και θα κυκλοφορήσει και αυτή στις 5 Οκτωβρίου.

Τέλος, η entry level έκδοση της τέταρτης γενιάς καμερών της GoPro ακούει στο όνομα Hero και αποτελεί μία προσιτή λύση για αυτούς που πάντα ήθελαν να βιώσουν την εμπειρία που προσφέρει μία κάμερα της GoPro. Επί της ουσίας, η Hero έκδοση είναι μία ανασχεδιασμένη έκδοση του φθηνού μοντέλου της τρίτης γενιάς με τις λειτουργίες της να αφορούν πολύ βασικά πράγματα όπως 1080p30 / 720p60 fps καταγραφή βίντεο, μία 5MP κάμερα για τις φωτογραφίες και φυσικά την αδιάβροχη κατασκευή της. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την GoPro Hero εδώ. Η τιμή της Hero είναι ιδιαίτερα δελεαστική αλλά και “ανταγωνιστική” για πολλούς, καθώς η κάμερα κοστίζει μόλις €124.99 και θα κυκλοφορήσει μαζί με τις προαναφερθέντες κάμερες στις 5 Οκτωβρίου.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω για περισσότερα.

Tags: