H Lufthansa προσφέρει διαστημικό φαγητό στο μενού της

Μόνο στις μακρινές πτήσεις από Γερμανία
06 Ιουλίου 2018 04:30
H Lufthansa προσφέρει διαστημικό φαγητό στο μενού της

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία που ακούει στο όνομα Lufthansa, ξεκίνησε να προσφέρει στις μακρινές πτήσεις από Γερμανία το φαγητό που θα τρώει στο διάστημα και ο Γερμανός αστροναύτης Alexander Gerst. Οι διαστημικές κονσέρβες εκτός από τα 400 χλμ. πάνω από τον πλανήτη θα σερβίρονται και στα 35.000 πόδια(10χλμ.) που πετούν συνήθως τα αεροπλάνα.

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα από τα μενού που θα λάβουν ο Alexander Gerst και το πλήρωμά του όσο βρίσκονται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. -Ανακοίνωση της Lufthansa

Οι αστροναύτες όσο βρίσκονται στο διάστημα εκτός από τα τυπικά φαγητά που απαρτίζουν την συντριπτική πλειοψηφία της διατροφής τους, τα οποία δεν είναι και τόσο εύγευστα, λαμβάνουν και ορισμένα bonus foods. Η κατανάλωση των bonus foods γίνεται μόνο σε συγκεκριμένες περιστάσεις και όταν οι αστροναύτες θέλουν να γιορτάσουν κάτι. Ωστόσο η προσφορά διαστημικού φαγητού από την Lufthansa θα είναι περιορισμένης διάρκειας χωρίς να γνωρίζουμε εάν υπάρξει περίπτωση να καθιερωθεί η προσφορά διαστημικού φαγητού στις πτήσεις της εταιρίας.

Tags: