Project Rock: Τα νέα ασύρματα ακουστικά από τον Dwayne "The Rock" Johnson

Σε συνεργασία με την JBL και την Under Armour
29 Ιουνίου 2018 07:08
Project Rock: Τα νέα ασύρματα ακουστικά από τον Dwayne

Ο υπερδραστήριος αστέρας του κινηματογράφου Dwayne “The Rock” Johnson λανσάρει τα νέα αθλητικά ασύραμτα ακουστικά του. Τα Project Rock αποτελούν το αποτέλεσμα της συνεργασίας της JBL με την Under Armour, κοστίζουν €320 ($249 στις ΗΠΑ) και έρχονται μαζί με μία playlist του Spotify την οποία επιμελήθηκε ο Johnson και ονομάζεται Iron Paradise Airwaves.

Τα ακουστικά αποτελούν ουσιαστικά μέλος της νέας UA Sport Wireless σειράς ακουστικών της Under Armour. Είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα με το SuperVent ύφασμα, ενώ ο σχεδιασμός και τα υλικά τους υπόσχονται πως θα μείνουν στη θέση τους στα αυτιά σας ανεξαρτήτως δραστηριότητας. Τα μαξιλαράκια είναι αποσπώμενα και μπορούν να πλυθούν, ενώ συνοδεύονται από μία θήκη η οποία τους επιτρέπει να αερίζονται για να στεγνώνουν.

Σε άλλα χαρακτηριστικά έχουμε ταχεία φόρτιση 5 λεπτών η οποία επιτρέπει ασύρματη αναπαραγωγή μίας ώρας. Η μπαταρία των 610mAh χρειάζεται δύο ώρες για να φορτίσει πλήρως και να αντέξει για 16 ώρες. Με το μικρόφωνο μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη Siri ή την Google Assistant. Η ασύρματη σύνδεση είναι μέσω Bluetooth 4.1 οπότε δεν υποστηρίζει ποιότητα AptX.

Τα Project Rock ακουστικά είναι διαθέσιμα από το site της Under Armour.