Πλήρως ανανεωμένο θα έρθει το Surface Pro 6 

Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο 2019

Πλήρως ανανεωμένο θα έρθει το Surface Pro 6

Η Microsoft ετοιμάζει ένα μεγάλο και γενναίο επανασχεδιασμό για το Surface Pro της επόμενης χρονιάς. Η συσκευή αναμένεται να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών στα μέσα της επόμενης χρονιάς και πιθανότατα θα λέγεται Surface Pro 6. Προς το παρόν ακολουθεί την κωδική ονομασία Carmel. Επίσης υπάρχουν αναφορές πως πριν κλείσει η χρονιά θα δούμε ένα ακόμη Surface Laptop να κυκλοφορεί το φθινόπωρο και να έχει ενσωματωμένο τους επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel.

Παρά τις όποιες αναφορές για καινούργια laptop με τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel, δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια φήμη για την προσθήκη USB-C θύρας σε κάποιο Surface Pro ή Surface Laptop. Βέβαια το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν να αντικατασταθεί ο Surface Connector με ένα USB-C, ειδικά τώρα που και το Surface Book 2 έρχεται με USB-C θύρα.

Επίσης, φημολογείται πως η Microsoft ετοιμάζει και ένα Surface Tablet των $400 για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τα Chromebooks και τα iPads στον τομέα της εκπαίδευσης. Τα νέα Surface tablets θα έχουν οθόνες 10 ιντσών, USB-C θύρα για φόρτιση και θα είναι 20% ελαφρότερα από τα υπάρχοντα Surface Pro.

0 comment(s)