Τα ακουστικά της HP που θα κρατήσουν τα αυτιά σας δροσερά  

HP Mindframe με σύστημα ψύξης

Τα ακουστικά της HP που θα κρατήσουν τα αυτιά σας δροσερά

Η άνεση χρήσης των over-ear ακουστικών είναι συχνά ένας σημαντικός παράγοντας στην αγορά τους. Τα περισσότερα ακουστικά όμως δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά πέρα από το να είναι ελαφριά και να μη σφίγγουν το κεφάλι του χρήστη. Για παράδειγμα, τώρα το καλοκαίρι με τη ζέστη, τα over-ear ακουστικά δεν είναι κατάλληλα για πολύωρη χρήση. Η HP έρχεται με τη δική της πρόταση, ένα gaming headset το οποίο ονομάζει Mindframe.

Τα χαρακτηριστικά τους είναι λίγο-πολύ όμοια με όλα τα άλλα headsets εκεί έξω. Αυτό που ξεχωρίζει τα Mindframe είναι πως χρησιμοποιούν μία πατενταρισμένη θερμοηλεκτρική τεχνική ψύξης η οποία υπόσχεται πως δε θα κάνει τα αυτιά σας να ιδρώσουν σε πολύωρη χρήση, κρατώντας τα δροσερά. Ουσιαστικά απάγει τη θερμότητα του ακουστικού θαλάμου και την κατευθύνει προς τα έξω, παρόμοια με τα heatsinks των υπολογιστών τα οποία απομακρύνουν τη θερμότητα από τα ευαίσθητα εξαρτήματα.

Τα HP Mindframe διαθέτουν επίσης ρυθμιζόμενο headband, noise-cancelling μικρόφωνο, 3D αναγνώριση ήχου και 7.1 virtual surround. Η τιμή τους δεν αποκαλύφθηκε αλλά αναμένονται το δεύτερο μισό του 2018.

Ροη ειδησεων