Bixby 2.0 | Ενσωμάτωση σε όλα τα προϊόντα της Samsung έως και το 2020

Ο CEO της εταιρίας, Kim Hyun-suk αποκαλύπτει σε συνέντευξή του
25 Μαΐου 2018 04:32
Bixby 2.0 | Ενσωμάτωση σε όλα τα προϊόντα της Samsung έως και το 2020

Η ψηφιακή βοηθός της Samsung, Bixby δεν κατάφερε να γνωρίσει μεγάλης απήχησης, αφού ένα αρκετά δύσκολο ξεκίνημα της απέρριψε τη δυνατότητα να τοποθετείται στην ίδια πρόταση με της υπόλοιπες υλοποιήσεις της αγοράς (βλ. Google Assistant, Alexa & Siri). Τα πράγματα φαίνεται όμως πως λίαν συντόμως πρόκειται να αλλάξουν, με τον CEO της εταιρίας, Kim Hyun-suk να υπόσχεται ένα εξαιρετικά ευοίωνο μέλλον.

Σύμφωνα με τη σχετική συνέντευξη που έδωσε στον τύπο, η Samsung επενδύει στην τεχνητή νοημοσύνη (δια της ψηφιακής βοηθού), δημιουργώντας ένα υπερπληθές τμήμα και κάνοντας τις απαραίτητες ανακατατάξεις εντός της. Η εν λόγω ομάδα έχει ως στόχο την ενσωμάτωση της Bixby 2.0 (την οποία αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά στο επερχόμενο Galaxy Note 9) σε ολόκληρη την γκάμα των εμπορικών, ηλεκτρονικών προϊόντων της. Το ολιστικό όραμα του Kim αφορίζει τοιουτοτρόπως την απαραίτητη προϋπόθεση που είναι τα smart speakers στα έξυπνα σπίτια του σήμερα, αφού όλες οι συσκευές θα μπορούν - τρόπον τινά - να λειτουργήσουν εφάμιλλα με εκείνα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως η ίδια δεν εξετάζει το ενδεχόμενο (ή καλύτερα δεν αναπτύσσει ήδη) το δικό της έξυπνο ηχείο.

Πως θα βλέπατε εσείς ένα σύνολο συσκευών, όπου το καθένα ξεχωριστά αποτελεί μια έξυπνη οντότητα σε ένα πλήρως διασυνδεδεμένο και κατ' επέκταση αυτοματοποιημένο, έξυπνο σπίτι;