H Samsung ίσως να ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για το Galaxy S10

Ίσως να είναι το πρώτο της τηλέφωνο με fingerprint sensor κάτω από την οθόνη
15 Μαΐου 2018 04:30
H Samsung ίσως να ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για το Galaxy S10

Εδώ και καιρό φημολογείται πως η Samsung ετοιμάζεται να ενσωματώσει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη της επόμενης ναυαρχίδας της. Το S9 αποδείχθηκε πως δεν ήταν τελικά το τηλέφωνο που θα βλέπαμε κάτι τέτοιο και από ότι δείχνουν τα πράγματα ούτε και στο Note 9 θα δούμε το λεγόμενο in-display fingerprint sensor.

Επομένως τη σκυτάλη αναλαμβάνει το επόμενο Galaxy τηλέφωνο. Μόνο που το Galaxy S10 θα είναι ένα επετειακό μοντέλο που θα προσπαθήσει να έχει και αυτό - όπως και το iPhone X - το δικό του ιδιαίτερο σημείο. Νέες αναφορές απευθείας από την Κορέα θέλουν την Samsung να αναπτύσσει το δικό της αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, που θα τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη του S10. Μάλιστα υποτίθεται πως αυτός ο αισθητήρας είναι ήδη έτοιμος και πως αυτήν την στιγμή γίνεται προσπάθεια βελτίωσης του.

Για να τα καταφέρει η Samsung να κάνει τον δικό της αισθητήρα ταχύτερο και ακριβέστερο από τους υπόλοιπους στην αγορά θα ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση. Αντί για οπτική αναγνώριση των αποτυπωμάτων θα γίνεται υπερηχητική. Η επιλογή αυτή θα έχει σίγουρα αντίκτυπο και στην τιμή της συσκευής εάν όντως εφαρμοσθεί. Το S10 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην CES του 2019, μέχρι τότε όμως θα έχουμε σίγουρα πιο έμπιστες πληροφορίες σχετικά με τα specs του τηλεφώνου για αυτό μείνετε συντονισμένοι.