Το Gmail μάλλον πρόκειται να ανανεωθεί

Η δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανακατασκευάζεται
14 Απριλίου 2018 04:03
Το Gmail μάλλον πρόκειται να ανανεωθεί

Η Google είναι μια εταιρία η οποία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες και σουίτες προϊόντων, εκ των οποίων το Gmail βρίσκεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή. Η υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της εταιρίας είναι μια από τις επικρατέστερες στην αγορά, ενώ πέρα από τις παραδοσιακές λειτουργίες, προσφέρει και άλλες όπως το Hangouts, που δίνει την δυνατότητα πιο άμεσης επικοινωνίας με τις επαφές.

\

Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από το Verge, η σουίτα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google πρόκειται να αλλάξει όψη στο άμεσο μέλλον, καθώς στα χέρια των δημοσιογράφων έπεσε φωτογραφικό υλικό το οποίο απεικονίζει ένα νέο περιβάλλον inbox. Όπως μπορείτε να διακρίνετε, το ήδη απλοϊκό περιβάλλον του Gmail δείχνει απλούστερο, κάτι που θα κάνει την χρήση της υπηρεσίας πολύ πιο εύκολη για παλιούς αλλά και τους νέους χρήστες. Επίσης φημολογείται πως με το νέο σχεδιασμό πρόκειται να έρθουν νέα χαρακτηριστικά στην desktop έκδοση του email, που ήδη υπάρχουν στην εφαρμογή για κινητά, Inbox, όπως το snooze και οι έξυπνες απαντήσεις (smart replies).

Να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την φημολογούμενη beta έκδοση της νέας πλατφόρμας, την οποία δοκιμάζουν αποκλειστικά τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρίας. Ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί κάποιο ευρύτερο δοκιμαστικό πρόγραμμα, ωστόσο ευελπιστούμε πως στο Google I/O 2018, τον επόμενο μήνα, η ομάδα θα ανακοινώσει τα σχέδια της.