To "The Wall" της Samsung θα είναι διαθέσιμο από τον Αύγουστο

Δεν μάθαμε όμως την τιμή του
08 Μαρτίου 2018 06:15
To

Η Samsung ανακοίνωσε πως η modular τηλεόρασή της με την ονομασία The Wall, που παρουσίασε στην φετινή CES, θα είναι διαθέσιμη από τον ερχόμενο Αύγουστο, χωρίς να πει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή της. Παρόλα αυτά φημολογείται πως θα είναι μία εκ των ακριβότερων τηλεοράσεων της.

Το The Wall χρησιμοποιεί την MicroLED τεχνολογία, για την οποία η Samsung ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει ίδια ποιότητα με τις OLED, αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επίσης τονίζεται έντονα η modular φύση του The Wall, μιας και η οθόνη θα αποτελείται από μικρότερα MicroLED panels, ενώ θα μπορεί να πάρει οποιοδήποτε μέγεθος ή αναλογία επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης. Στη CES την είδαμε σε γιγαντιαίες διαστάσεις, φτάνοντας μέχρι και τις 146 ίντσες. Θα μπορούσε όμως να προσαρμοστεί και σε άλλες αναλογίες από 4:3 μέχρι 1:1.  

Δεδομένης της ιδιαίτερης φύσης της οθόνης καθώς και της νέας τεχνολογίας που ενσωματώνει, πιθανότατα όχι απλά δε θα είναι φθηνή αλλά μάλλον θα είναι πανάκριβη, με την αξία της να ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.