Vigor GK80 και GK70: Τα νέα gaming πληκτρολόγια της MSI

Full RGB και κατασκευή αλλουμινίου
01 Μαρτίου 2018 05:15
Vigor GK80 και GK70: Τα νέα gaming πληκτρολόγια της MSI

Η MSI ανανεώνει την σειρά gaming περιφερειακών της με δύο νέα μηχανικά πληκτρολόγια της σειράς Vigor, GK80 και GK70. Και τα δύο μοντέλα είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου, κάτι που κάνει τα πληκτρολόγια στιβαρά και ανθεκτικά. Οι διακόπτες που χρησιμοποίησε η MSI είναι οι MX της Cherry οι οποίοι είναι full RGB και ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το κάθε ένα ξεχωριστά από το ειδικό software της εταιρίας. Κάθε πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε MX Red και MX Silver διακόπτες.

Τα GK80 και GK70 διαφέρουν στο μέγεθος καθώς το δεύτερο ακολουθεί την αρχιτεκτονική tenkeyless για αυτούς που προτιμούν μικρού μεγέθους πληκτρολόγια ή δεν έχουν τόσο διαθέσιμο χώρο στο γραφείο τους. Μαζί με αυτά έρχονται ακόμα 16 ανταλλακτικά keycaps, 12 εκ των οποίων έχουν πλαστική υφή για καλύτερη αίσθηση ενώ τα υπόλοιπα 4 μεταλλική.

Τα καινούργια πληκτρολόγια της MSI υποστηρίζουν πως έχουν αντοχή 50+ εκατομμυρίων πατημάτων, κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δε φτάνουν ποτέ να ξεπεράσουν. Τα GK80 και GK70 θα καταφτάσουν στα ελληνικά καταστήματα μέσα στο Μάρτιο σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή, ωστόσο στην Αμερικανική αγορά αγγίζουν τα $150 και $125 αντίστοιχα.