Η Logitech ανακοίνωσε το πληκτρολόγιο K480

Ένα από τα νέα προϊόντα της Logitech στην IFA 2014 
03 Σεπτεμβρίου 2014 21:41
Η Logitech ανακοίνωσε το πληκτρολόγιο K480

Παρακάτω ακολουθεί δελτίο τύπου της Logitech Greece για το νέο πληκτρολόγιο της ειδικά σχεδιασμένο για τον υπολογιστή, την ταμπλέτα και το smartphone!

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2014 - Το Logitech® Bluetooth® Multi-Device K480 παρουσίασε σήμερα η Logitech, το πρώτο επιτραπέζιο πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για χρήση με έως 3 συσκευές, ανεξάρτητα την υπολογιστική πλατφόρμα. Έτσι, για παράδειγμα, μπορούμε να πληκτρολογούμε ένα κείμενο στον υπολογιστή μας, και με ένα απλό γύρισμα στον περιστροφικό διακόπτη Easy-Switch™ να απαντήσουμε σε ένα μήνυμα στο κινητό μας, ή να στείλουμε ένα tweet από την ταμπλέτα μας. Το universal αυτό πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω Bluetooth με 3 συσκευές ταυτόχρονα, είτε χρησιμοποιούμε έναν υπολογιστή με λειτουργικό Windows®, Mac® ή Chrome OS™, είτε μια ταμπλέτα ή κινητό, με λειτουργικά Android™ και iOS.

«Οι ανάγκες μας στην πληκτρολόγηση έχουν πλέον εξελιχθεί και σήμερα οι χρήστες βρίσκονται μπροστά από μια ποικιλία οθονών, και -πολλές φορές- 2 ή και 3 διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων», εξήγησε η Charlotte Johs, αντιπρόεδρος της Logitech διεθνώς, για περιφερειακά υπολογιστών. «Αντιμετωπίζοντας αυτή την εξέλιξη, το πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Multi-Device K480 κάνει πολύ εύκολο για τους χρήστες να εργαστούν, να δημιουργήσουν και να επικοινωνήσουν γρήγορα και άνετα, ανεξάρτητα από την υπολογιστική πλατφόρμα ή το είδος της συσκευής».

Με το Κ480 μπορεί κανείς να πληκτρολογήσει με άνεση σε ένα πλήρους μεγέθους επιτραπέζιο πληκτρολόγιο κανονικής διάταξης και με ειδικά πλήκτρα για τις πιο δημοφιλείς συντομεύσεις. Το ενσωματωμένο και ανθεκτικό stand συγκρατεί σταθερά την ταμπλέτα ή το κινητό μας τηλέφωνο και σε σωστή γωνία, ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωση στην οθόνη την ώρα που πληκτρολογούμε. Τέλος, το πληκτρολόγιο προσφέρεται σε 2 συνδυασμούς χρωμάτων, ώστε να ταιριάξει στην οικιακή διακόσμηση, χωρίς υποχωρήσεις στο προσωπικό μας στυλ.

Τιμή και διαθεσιμότητα

To πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Multi-Device K480 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €49,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.logitech.com/news/K480 ή το blog.

Tags: