Microsoft Surface Book 2: Ξεκινούν οι πωλήσεις του σε νέες χώρες

Πρώτες στη λίστα Ευρώπη και Καναδάς
18 Ιανουαρίου 2018 06:00
Microsoft Surface Book 2: Ξεκινούν οι πωλήσεις του σε νέες χώρες

Το Microsoft Surface Book 2 δεν είναι καινούργια συσκευή στην αγορά. Η εταιρία παρουσίασε αυτό το υβριδικό laptop-tablet τον περασμένο Νοέμβριο, ανεβάζοντας για ακόμα μια φορά τον πήχη στην κατηγορία του. Μέχρι πρότινος, και τα δύο μοντέλα του Surface Book 2, 15 και 13 ιντσών, ήταν διαθέσιμα στην Αμερικανική αγορά με το δεύτερο να είχε κάνει την εμφάνιση του πρόσφατα και στην Ευρωπαϊκή. Με νέες πληροφορίες όμως, μαθαίνουμε πως πάρα πολύ σύντομα, ο μεγάλος και πιο δυνατός αδερφός θα γίνει εξίσου διαθέσιμος για προ-παραγγελίες.

Τα Surface Book 2 δημιούργησαν εντύπωση στο κοινό καθώς για την κατηγορία και τα κιλά τους, φιλοξενούν πάρα πολύ δυνατό hardware. Και τα δύο τροφοδοτούνται από 8ης γενιάς επεξεργαστή της Intel, ο οποίος συνοδεύεται στη μια περίπτωση με μία Nvidia GTX 1060 και στην άλλη με μία GTX 1050. Η Microsoft ωστόσο δεν έμεινε στις εσωτερικές αναβαθμίσεις μόνο. Η εταιρία προς έκπληξη πολλών, έδωσε βάση σε παράπονα χρηστών της προηγούμενης γενιάς Surface Book και βελτίωσε πράγματα όπως την σταθερότητα του μηχανισμού της οθόνης, την ποιότητα της απεικόνισης καθώς και την εμπειρία χρήσης ως tablet.

Το σχέδιο που ανακοινώθηκε από την εταιρία έχει ως στόχο την άμεση διάθεση των συσκευών σε Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη. Συγκεκριμένα, οι χώρες που θα έχουν διάθεση στις επόμενες μέρες θα είναι οι Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδάς, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.