Fujitsu και Microsoft συνεργάζονται στο τομέα της A.I.

Συνεχίζονται οι συνεργασίες μεταξύ των γιγάντων τεχνολογίας
24 Δεκεμβρίου 2017 05:00
Fujitsu και Microsoft συνεργάζονται στο τομέα της A.I.

Η Ιαπωνική εταιρία τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας Fujitsu και η Microsoft, ανακοίνωσαν πως πλέον εργάζονται από κοινού στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης με σκοπό να βελτιώσουν τον τρόπο που εργάζονται οι άνθρωποι. Βασισμένο στο Cloud service της Microsoft, η συνεργασία τους θα τροφοδοτείται από την ανθρωποκεντρική A.I. της Fujitsu ονόματι Zinrai και τις υπηρεσίες της Microsoft Azure.

Διευρύνοντας τη συνεργασία μας με την Fujitsu, θα παρέχουμε στους πελάτες μας άλλον έναν τρόπο να εκμεταλλευτούν τις ισχυρές και ευφυείς ψηφιακές δυνατότητες τις πλατφόρμας μας και να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους. - Judson Althoff, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Worldwide Commercial Business στη Microsoft

ΟΙ δύο εταιρίες σκοπεύουν να κάνουν διαθέσιμες τις νέες δυνατότητες της πλατφόρμας τους στο Ιαπωνικό κοινό από το δεύτερο τετράμηνο του 2018 και έπειτα να το κυκλοφορήσουν και στην παγκόσμια αγορά. Επίσης θα αναπτύξουν νέες θέσεις εργασίας στην παγκόσμια αγορά συνολικού ύψους $2 δισεκατομμυρίων έως το 2020.

Η συνεργασία μας με την Microsoft στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης θα φέρει τη συνεργασία μας σε νέα φάση και πιστεύω θα αναδείξει του καρπούς της ψηφιακής συνδημιουργίας. - Shingo Kagawa Chief Technology Officer της Fujitsu Limited

H Microsoft με την Fujitsu έρχονται να προστεθούν σε μία πληθώρα εταιριών που ανακοίνωσαν πως θα εργαστούν από κοινού στον πεδίο της A.I., μένει να δούμε ποιες άλλες θα ακολουθήσουν.