Η Microsoft ίσως να ετοιμάζει καινούργιο κινητό

Τολμηρή κίνηση μετά την αποτυχία της προηγούμενης συσκευής
17 Δεκεμβρίου 2017 05:15
Η Microsoft ίσως να ετοιμάζει καινούργιο κινητό

Αν και ακόμα είναι απλά φήμες βασισμένες σε ένα σχέδιο, η Microsoft μπορεί και να ετοιμάζει μια καινούρια κινητή συσκευή, η οποία πρόκειται να φέρει επαναστατικό design. Βάσει μιας αίτησης κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο και εγκρίθηκε τώρα, εικάζουμε πως η εταιρία του Bill Gates ετοιμάζει μια νέα υβριδική συσκευή.

Η εν λόγω αίτηση αφορά τον μηχανισμό αναδίπλωσης οθόνης, ο οποίος θα επιτρέπει στη συσκευή να παίρνει πολλές μορφές όπως smartphone mode, laptop mode, tablet mode και tent mode. Εκεί που γίνεται ενδιαφέρων ο μηχανισμός της εταιρίας είναι στο tablet mode, καθώς η συσκευή την οποία παραδειγματίζει η αίτηση, έχει δύο ξεχωριστές οθόνες, οι οποίες γίνονται μία χωρίς κανένα ενδιάμεσο bezel.

Ακόμα είναι αδιευκρίνιστο αν η πατέντα αυτή προορίζεται για κινητή συσκευή, laptop ή υβριδικό tablet, ωστόσο μέσα στην αίτηση αναφέρεται οτι ο μηχανισμός αναδίπλωσης προορίζεται για μία συσκευή που χωρά στην τσέπη του χρήστη.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πολλές εταιρίες να κάνουν αναφορά σε αναδιπλούμενα συστήματα για μελλοντικές συσκευές, μία από αυτές να είναι και το φημισμένο Samsung Galaxy X.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για τα αναδιπλούμενα κινητά;