Ο Elon Musk μας δείχνει πως κατασκευάζεται ένα Tesla Model 3

Το βίντεο απάντηση για αυτούς που αμφισβητούσαν την παραγωγή
10 Οκτωβρίου 2017 05:19
Ο Elon Musk μας δείχνει πως κατασκευάζεται ένα Tesla Model 3

Μετά τα δυσάρεστα νέα περί καθυστέρησης της παράδοσης των νέων αυτοκινήτων της Tesla, πολλά media αλλά και το κοινό ξεκίνησαν να εικάζουν το τι μπορεί να φταίει για την παραπάνω αναμονή. Η αιτία που επικράτησε μεταξύ των συνομοσιολόγων ήταν η καθυστέρηση παραγωγής κάποιων εξαρτημάτων, απαραίτητων για την κατασκευή των αυτοκίνητων, καθώς αυτά απαιτούσαν ανθρώπινο χέρι για την κατασκευή τους.

Ο CEO της εταιρίας, Elon Musk, όπως συνηθίζει, απάντησε μέσω των λογαριασμών του στις πλατφόρμες social media σε αυτές τις εικασίες ακυρώνοντας ότι είχε κυκλοφορήσει.

 

The Model 3 body line slowed down to 1/10th speed

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Αφού μοιράστηκε το βίντεο με τους ακολούθους του, πολλοί βιάστηκαν να σχολιάσουν την ταχύτητα του μηχανήματος και το πόσο αργή είναι. Ο Musk απάντησε και σε αυτό, από τον λογαριασμό του στο Twitter, ενημερώνοντας όλους πως επίτηδες η ταχύτητα βρίσκεται σε αυτά τα επίπεδα (το ένα δέκατο της κανονικής), για να μπορέσουν οι τεχνικοί να καταλάβουν αν πάει στραβά κάτι στη γραμμή παραγωγής. Διαβεβαίωσε, επίσης, πως όταν ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι, οι ταχύτητες θα επανέλθουν στο κανονικό.