Ο Microsoft Edge τρέχει σε 330 εκατομμύρια ενεργές συσκευές

Παραπάνω από διπλάσια η χρήση του εν συγκρίσει με πέρυσι
15 Σεπτεμβρίου 2017 05:02
Ο Microsoft Edge τρέχει σε 330 εκατομμύρια ενεργές συσκευές

Η Microsoft διετέλεσε εχθές το καθιερωμένο της Web Summit 2017 στο Seattle, με τον υπεύθυνο του τμήματος Microsoft Edge Web Ecosystem, Charles Morris να ανακοινώνει την ενεργή δραστηριότητα του Edge browser σε περισσότερες από 330 εκατομμύρια ενεργές συσκευές.

Σε αντίθεση με τους αντιπάλους του (βλ. Google Chrome, Mozilla Firefox, κ.α.) που "τρέχουν" σε όλα τα λειτουργικά (από Windows XP και 7, μέχρι Linux, MacOS και Android), ο Edge υφίσταται μόνο υπό την αιγίδα των Windows 10, κάνοντας το ανακοινωθέν νούμερο ολίγον τι "αστρονομικό". Αξιοσημείωτο είναι ακόμη, πως την ίδια εποχή πέρυσι, ο browser χρησιμοποιούταν από 150 εκατομμύρια ενεργές συσκευές, έχοντας δηλαδή σε ένα χρόνο καταφέρει να διπλασιάσει -το ελάχιστο- τον αριθμό των χρηστών του.

Πολλές βελτιώσεις και πολλά νέα χαρακτηριστικά δεν έχουν να πουν απολύτως τίποτα αν κανείς δεν τα χρησιμοποιεί...ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει πραγματικούς χρήστες που σερφάρουν στο διαδίκτυο κάνοντας χρήση του Edge σε καθημερινό επίπεδο. -Charles Morris