JBL: Ηχεία, ακουστικά και smart speakers στην IFA 2017

Πλήρης σειρά από την JBL
05 Σεπτεμβρίου 2017 07:43
JBL: Ηχεία, ακουστικά και smart speakers στην IFA 2017

Πέρα από τα άκρως ενδιαφέροντα Free ασύρματα ακουστικά της, η JBL ανακοίνωσε και μια σειρά άλλων προϊόντων ήχου.

Καταρχάς έχουμε το JBL Boombox, ένα μεγάλο φορητό ηχείο που ζυγίζει 5 κιλά και έχει μήκος 50cm, θυμίζοντας τα ρετρό πλέον boomboxes της δεκαετίας του ’80, με μοντέρνο όμως σχεδιασμό. Η μπαταρία των 20.000mAh υπόσχεται 24 ώρες αναπαραγωγής, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να φορτίσει και άλλες συσκευές. Διαθέτει πιστοποίηση IPΧ7, θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει €499.

Τα smart ηχεία είχαν την τιμητική τους στην IFA και η JBL δεν έμεινε έξω από το χορό, παρουσιάζοντας τα JBL LINK, μια σειρά ηχείων που έρχονται με ενσωματωμένη την Google Assistant. Τα LINK 10 και LINK 20 είναι μικρά και φορητά, προσφέροντας 5 και 10 ώρες μπαταρίας αντίστοιχα, ενώ διαθέτουν και πιστοποίηση IPX7. Έπειτα υπάρχει και το μεγαλύτερο LINK 300 για πιο ισχυρές επιδόσεις ήχου. Όλα τα ηχεία μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για αναπαραγωγή σε διαφορετικά δωμάτια. Οι τιμές τους είναι €169, €199 και €299 αντίστοιχα με κυκλοφορία στην Ευρώπη το φθινόπωρο.

Τέλος, η JBL προσφέρει και ακουστικά κεφαλής ειδικά κατασκευασμένα για τα παιδιά. Τα JBL Jr. έρχονται σε ενσύρματες και ασύρματες εκδόσεις, ενώ βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως κρατούν την ένταση του ήχου σε ασφαλή επίπεδα για τα παιδικά αυτιά.

Το JBL Safe Sound χαρακτηριστικό εξασφαλίζει πως η ένταση τερματίζει στα 85dB, κρατώντας τον ήχο σε ασφαλή επίπεδα για μικρά αυτιά.

Τα ακουστικά σχεδιάστηκαν για να είναι ταυτόχρονα άνετα στην εφαρμογή αλλά και ανθεκτικά, μιας και τίποτα δε "ζει" στα χέρια τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ασύρματη έκδοση θα κοστίζει €50 και η ενσύρματη €25 και θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο μήνα.

Tags: