Τα ολοκαίνουρια ακουστικά της Sennheiser

Τρία νέα προϊόντα παρουσίασε η εταιρία
05 Σεπτεμβρίου 2017 04:40
Τα ολοκαίνουρια ακουστικά της Sennheiser

Λίγες μέρες ακόμα έμειναν στην μεγάλη έκθεση IFA 2017 αλλά οι παρουσιάσεις δεν φαίνεται να έχουν τέλος. Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των ακουστικών και του ήχου, η Sennheiser, παρουσίασε δυο ολοκαίνουρια μοντέλα ακουστικών αλλά και ένα διάδοχο προηγούμενου high-end μοντέλου.

Τα καινούρια, εντυπωσιακά ασύρματα ακουστικά HD1 Free από την Sennheiser έρχονται εξοπλισμένα με όλες τις καινούριες τεχνολογίες, όπως, Bluetooth 4.2, υποστήριξη Apt-X, AAC καθώς και με αυτονομία μπαταρίας 6 ώρες. Τα HD1 Free, συνοδεύονται από μια δερμάτινη θήκη προστασίας- μεταφοράς. Πληροφορίες για την τιμή και την διαθεσιμότητα τους δεν έχουν γίνει διαθέσιμες από την εταιρία, αλλά φήμες θέλουν τα ακουστικά να έρχονται στα ράφια των καταστημάτων σύντομα.

Η εταιρία συνέχισε με την παρουσίαση του νέου μοντέλου της οικονομικής σειράς, Cx 7.00 BT. Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα αυτής της σειράς η τιμή, που δεν έχει ανακοινωθεί, εκτιμάται ανάμεσα στα 50 με 90 δολάρια. Για την τιμή αυτή, η Sennheiser μπορεί να μην προσφέρει πολλά από αισθητικής άποψης όπως στα HD1 Free, αλλά τα έχει γεμίσει με τεχνολογία.

Με συνδεσιμότητα Bluetooth 4.1 και υποστήριξη Apt-X για καλύτερο ήχο, η αυτονομία των 10 ωρών φαίνεται εξωπραγματική. Επίσης δεν έγινε κάποια γνωστοποίηση από την μεριά της Sennheiser για την τιμή των Cx 7.00 BT αλλά ειπώθηκε πως θα είναι διαθέσιμα μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο.  

Η παρουσίαση έκλεισε με το πιο high-end μοντέλο της εταιρίας που έρχεται να αντικαταστήσει τα IE 80, ακουστικά των 359.95 δολαρίων. Τα εμφανισιακώς ανανεωμένα IE 80S υπόσχονται άνεση και καλύτερη εφαρμογή στο αυτί ενώ η εταιρία δεν έκανε κάποια δήλωση για αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ειδικοί δηλώνουν πως η καλύτερη εφαρμογή στο αυτί του χρήστη θα είναι υπεύθυνη για πολύ καλύτερη εμπειρία ήχου και ας μην έχουν υπάρξει ριζικές αλλαγές. Τα IE 80 S είναι προγραμματισμένο να γίνουν διαθέσιμα κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα.