Το ψυγείο της Panasonic σας σερβίρει εκεί που κάθεστε

Έρχεται όταν το φωνάζετε
02 Σεπτεμβρίου 2017 09:57
Το ψυγείο της Panasonic σας σερβίρει εκεί που κάθεστε

Είχατε μια κουραστική μέρα, έχετε απλώσει τα πόδια ψηλά στον καναπέ και θέλετε και μια μπύρα/αναψυκτικό για να δροσιστείτε. Γιατί να ξεβολευτείτε και να πάτε στο ψυγείο όταν το ψυγείο μπορεί να έρθει σε εσάς; Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι μηχανικοί της Panasonic και δημιούργησαν το Movable Fridge, ένα ψυγείο το οποίο ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές και κινείται.

Πέρα από το να έρχεται όταν το φωνάζετε, συνδέεται και σε μια database με την οποία μπορεί να προσφέρει προτάσεις για να συνδυάσετε το κατάλληλο ρόφημα με το φαγητό σας. Διαθέτει επίσης LIDAR, αισθητήρα βάθους και συσκευή 3D καταγραφής του σπιτιού σας για να κινείται άνετα μέσα σε αυτό.

Η χρήση του απλή. Λέτε απλά “Ψυγείο έλα εδώ” και αυτό βγαίνει από τη θέση του στην κουζίνα και κινείται προς το μέρος που άκουσε τη φωνή σας, αποφεύγοντας ταυτόχρονα εμπόδια και κατοικίδια. Η Panasonic σκοπεύει να το προωθήσει σε ηλικιωμένους και ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, ωστόσο σίγουρα θα είναι αρκετοί αυτοί που θα το θέλουν απλά επειδή θα τεμπελιάζουν στον καναπέ τους.