Νέο VR headset από την Dell

Ακόμα μια προσιτή λύση
30 Αυγούστου 2017 04:33
Νέο VR headset από την Dell

Εν όψει της IFA 2017, πολλές εταιρίες ξεκινούν να ανακοινώνουν προϊόντα με σκοπό να κινήσουν την περιέργεια των δημοσιογράφων αλλά και των καταναλωτών. Μια από αυτές είναι η Dell, η οποία δημοσίευσε τα σχέδια της για το νέο VR headset, Visor. Η εταιρία στοχεύει να ανταγωνιστεί τη χαμηλού κόστους κατηγορία ενώ συνιστά τη χρήση του Visor με τα notebooks της.

Το καινούριο σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Dell λέγεται πως θα διαθέτει LCD panels ανάλυσης 1440x1440 καθώς και πολλά μαξιλαράκια με σκοπό την άνετη πολύωρη χρήση της συσκευής. Από φωτογραφίες βλέπουμε πως τα καλώδια σύνδεσης οδηγούνται στο πίσω μέρος της συσκευής για την ελευθερία κινήσεων του χρήστη ενώ η σχεδίαση της συσκευής επιτρέπει την ανόρθωση της κεντρικής μονάδας για επαφή με τον πραγματικό κόσμο χωρίς προβλήματα.

Η Dell σκοπεύει να διαθέσει το προϊόν τον ερχόμενο Οκτώβριο αλλά οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα. Το Visor θα έρχεται με αναγραφόμενη τιμή τα $349 ενώ τα ειδικά χειριστήρια θα διατίθενται ξεχωριστά στα $100 το καθένα. Το VR Visor είναι ανεπτυγμένο για να λειτουργεί με τo Microsoft Mixed Reality Platform για το οποίο πρόκειται να μάθουμε περισσότερα και απο την ίδια την Microsoft αλλά και από όλους της συνεργάτες της, κατά τη διάρκεια του IFA 2017.