Η Faraday βάζει τέλος στα μεγαλεπήβολα σχέδια της

Εστιάζει σε κάτι μικρότερο, πιο απτό και εύκολα πραγματοποιήσιμο
11 Ιουλίου 2017 14:16
Η Faraday βάζει τέλος στα μεγαλεπήβολα σχέδια της

Η εταιρία Faraday Future που βρίσκεται υπό την αιγίδα της LeEco, φαίνεται να επηρεάζεται τελικά από τη διαρκώς πτωτική πορεία της δεύτερης. Πλάνο της η δημιουργία εγκαταστάσεων παραγωγής αυτοκινήτων της τάξεως του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και παράλληλα η προσφορά 13.000 θέσεων εργασίας, στο Las Vegas. Ένα πλάνο που άντεξε αρκετές αναβολές και υποχωρήσεις μέχρι τον εξ' ολοκλήρου "τερματισμό" του σήμερα.



Η εταιρία φαίνεται να μετακινείται σε κάτι μικρότερο, πιο απτό και εύκολα πραγματοποιήσιμο κάνοντας χρήση έτοιμων μονάδων, ευελπιστώντας έτσι στο να έχει αυτοκίνητα που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής μέχρι και το τέλος του ερχόμενου έτους.

"Αποφασίσαμε να θέσουμε σε παύση τα σχέδια μας σχετικά με το εργοστάσιο παραγωγής στην τοποθεσία Apex του νότιου Las Vegas. Παραταύτα παραμένουμε δεσμευμένοι ως προς τη χρήση του στο εγγύς μέλλον. Στη Faraday Future μετατοπίζουμε σημαντικά τελικά την επιχειρηματική μας στρατηγική με στόχο να τοποθετήσουμε την εταιρία σε ηγετική θέση όσον αφορά την αυτοκίνηση και να την επαναπροσδιορίσουμε. Ως αποτέλεσμα αυτής της μετατόπισης, βρισκόμαστε κιόλας στο τελικό στάδιο της επιβεβαίωσης μιας νέας μονάδας παραγωγής που παρουσιάζει ταχύτερη ως προς την έναρξη της παραγωγής πορεία και δείχνει να ταιριάζει περισσότερο στα σχέδια που έχουμε για το μέλλον." -Stephen Krause, επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της εταιρίας.