Πύλη στο Upside Down φαίνεται να “άνοιξε“ η γνωστή σφαίρα του Las Vegas (ΒΙΝΤΕΟ)

Το “The Mindflayer” ξεπρόβαλε πριν από λίγες ώρες στο MSG Sphere των $2 δισεκατομμυρίων
23 Νοεμβρίου 2023 21:19
Πύλη στο Upside Down φαίνεται να “άνοιξε“ η γνωστή σφαίρα του Las Vegas (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τεράστια και πανάκριβη LED σφαίρα του Las Vegas άνοιξε μια πύλη στο Upside Down για ένα διαφημιστικό βίντεο του νέου παιχνιδιού της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, το Netflix έβαλε μια νέα διαφήμιση στο MSG Sphere των $2 δισεκατομμυρίων για να προωθήσει το Stranger Things VR για το Meta Quest 3 και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Όσοι βρίσκονταν εκεί πριν από λίγες ώρες είδαν τη σφαίρα να μαυρίζει και λίγα δευτερόλεπτα μετά να ανοίγει η πύλη για το Upside Down και να εμφανίζεται το φρικιαστικό “The Mindflayer” ή αλλιώς Shadow Monster που βλέπουμε και στη σειρά. Η τεράστια αυτή οντότητα “κοιτούσε” όλο το Las Vegas, ενώ προς το τέλος του βίντεο ξεπροβάλει το VR headset της Meta που διαφημίζει το Stranger Things VR.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο παρακάτω:

Φαίνεται ότι τα εντυπωσιακά διαφημιστικά βίντεο συνεχίζονται στο Las Vegas, αφού πρόσφατα είδαμε και τη Sony να έχει τη δική της στιγμή όταν κυκλοφόρησε το Marvel’s Spider-Man 2, ενώ και η Microsoft διαφήμισε το Xbox.

Μερικές πληροφορίες για την τεράστια LED σφαίρα MSG Sphere

Η γιγαντιαία αυτή σφαίρα άναψε για πρώτη φορά την εξωτερική της οθόνη τον περασμένο Ιούλιο και έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για μία LED σφαίρα που έχει ύψος 111 μέτρα και πλάτος 157 μέτρα, ενώ διαθέτει μια ποικιλία εικόνων και κινούμενων σχεδίων στα 1,2 εκατομμύρια LED φώτα που διαθέτει. Το MSG Sphere έχει σχεδιαστεί από την Populous, μια παγκόσμια εταιρία αρχιτεκτονικής που βρίσκεται πίσω από πολλές από τις κορυφαίες αθλητικές αρένες του κόσμου. Το κόστος κατασκευής του ανέρχεται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας το τον πιο ακριβό αθλητικό χώρο στο Λας Βέγκας.

Το MSG Sphere θα φιλοξενεί ζωντανή μουσική, κινηματογραφικές και αθλητικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων αγώνων πυγμαχίας και μικτών πολεμικών τεχνών. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα αμφιθέατρο σε σχήμα μπολ, που χωράει σχεδόν 18.000 άτομα και διαθέτει μια 16K οθόνη που τυλίγεται γύρω από το κοινό, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία με κινούμενα σχέδια και κοντινά πλάνα των καλλιτεχνών. Ο χώρος διαθέτει επίσης πάνω από 160.000 ηχεία που αποδίδουν ήχο υψηλής ποιότητας και 4-D εφέ, όπως δονήσεις των καθισμάτων και μηχανές ανέμου.