Το PlayStation και το Spider-Man 2 φιγουράρουν στην πανάκριβη LED σφαίρα στο Las Vegas (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ώρες μετά το Xbox
21 Οκτωβρίου 2023 13:27
Το PlayStation και το Spider-Man 2 φιγουράρουν στην πανάκριβη LED σφαίρα στο Las Vegas (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε ότι η Microsoft κατέκλισε την τεράστια LED σφαίρα του Las Vegas και όπως όλα δείχνουν, τώρα έφτασε και η στιγμή του PlayStation. Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το διαφημιστικό του Xbox, η Sony πήρε τη σκυτάλη και εκείνη για να διαφημίσει το Marvel’s Spider- Man 2, αλλά και το PlayStation 5 στο MSG Sphere των $2 δισεκατομμυρίων.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε ο νέος τίτλος της Insomniac Games και για να το γιορτάσει, η Sony διαφήμισε το παιχνίδι στο Las Vegas με τη γνωστή φράση του παιχνιδιού “Be Greater. Together”. Όλο το σημείο γέμισε με τα χρώματα του PlayStation, αλλά και το έντονο κόκκινο χρώμα του Άνθρωπου Αράχνη.

Το διαφημιστικό αυτό παρουσίαζε τον Peter Parker και τον Miles Morales με τις εμβληματικές στολές τους, ενώ στο τέλος εμφανιζόταν και ο Venom, ο οποίος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Marvel’s Spider-Man 2.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μερικές πληροφορίες για την τεράστια LED σφαίρα MSG Sphere

Η γιγαντιαία αυτή σφαίρα άναψε για πρώτη φορά την εξωτερική της οθόνη τον περασμένο Ιούλιο και έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για μία LED σφαίρα που έχει ύψος 111 μέτρα και πλάτος 157 μέτρα, ενώ διαθέτει μια ποικιλία εικόνων και κινούμενων σχεδίων στα 1,2 εκατομμύρια LED φώτα που διαθέτει. Το MSG Sphere έχει σχεδιαστεί από την Populous, μια παγκόσμια εταιρία αρχιτεκτονικής που βρίσκεται πίσω από πολλές από τις κορυφαίες αθλητικές αρένες του κόσμου. Το κόστος κατασκευής του ανέρχεται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας το τον πιο ακριβό αθλητικό χώρο στο Λας Βέγκας.

Το MSG Sphere θα φιλοξενεί ζωντανή μουσική, κινηματογραφικές και αθλητικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων αγώνων πυγμαχίας και μικτών πολεμικών τεχνών. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα αμφιθέατρο σε σχήμα μπολ, που χωράει σχεδόν 18.000 άτομα και διαθέτει μια 16K οθόνη που τυλίγεται γύρω από το κοινό, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία με κινούμενα σχέδια και κοντινά πλάνα των καλλιτεχνών. Ο χώρος διαθέτει επίσης πάνω από 160.000 ηχεία που αποδίδουν ήχο υψηλής ποιότητας και 4-D εφέ, όπως δονήσεις των καθισμάτων και μηχανές ανέμου.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.