Το νέο BRIX της GIGABYTE

Ικανό για έντονο gaming και VR
02 Ιουνίου 2017 09:59
Το νέο BRIX της GIGABYTE

Η σειρά BRIX της GIGABYTE δεν είναι κάτι καινούριο, ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια ως "αντίπαλος" των NUC της Intel, η συγκεκριμένη όμως υλοποίηση που παρουσίασε στην Computex 2017, κάνει ένα βήμα ακόμη.

Να ξεκαθαρίσουμε πως η συσκευή μπορεί να είναι μικρή μετρώντας μόλις 220x110x110mm διαστάσεων, δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση στο μέγεθος των προκατόχων της που επέτρεπαν το "βίδωμα" τους μέσω ενός vesa mount στο πίσω μέρος της οθόνης.



Είναι όμως αυτή η αύξηση του μεγέθους που έδωσε χώρο στο προϊόν να αναπνεύσει και έρχεται εξοπλισμένο με τις τελευταίας γενιά επεξεργαστές της Intel Core i5 και Intel Core i7, καθώς και με τις Nvidia GeForce GTX 1050 Ti και GTX 1060 κάρτες γραφικών αντίστοιχα. Ως barebone σύστημα δίνει στο χρήστη την επιλογή όλων των άλλων χαρακτηριστικών, εκεί θα βρει κανείς 2x M.2 SSD (2280) slots, 2x SO-DIMM DDR4 (2133MHz) slots, υποστήριξη για 2.5 HDD/SSD. Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών του επιτρέπει gaming δυνατότητες, όπως και πλήρης υποστήριξη VR headset.

Στα της συνδεσιμότητας θα βρει κανείς 2x Type 3.1 USB-C, 3x USB 3.0 Type-A, 2x HDMI 2.0, 2x Mini DisplayPorts, Dual Band Wi-Fi, Gigabit Ethernet καθώς και ένα Headphone/Microphone Combo Jack.

Η εταιρία δεν ανακοίνωσε ούτε την τιμή αλλά και το πότε το νέο GIGABYTE BRIX θα κάνει την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων.