Γνωρίστε το K68 πληκτρολόγιο της Corsair

Μηχανικό και με αντοχή σε πτώσεις υγρών
30 Μαΐου 2017 11:08
Γνωρίστε το K68 πληκτρολόγιο της Corsair

Ο όρος waterproof δε συνδυάζεται με τον όρο «μηχανικό». Μέχρι και εχθές τον συναντούσαμε σε κάποια gimmick ή κάποια πληκτρολόγια μεμβράνης. Στα πλαίσια όμως των ημερών παρουσίασης προϊόντων λίγο πριν από την Computex, η εταιρία Corsairανακοίνωσε το μηχανικό πληκτρολόγιο, ανθεκτικό σε υγρά και σκόνη.



Λόγος για το K68 το οποίο προσφέρει αντοχή στις πιτσιλιές και τη σκόνη, υποστηρίζοντας IP32. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην είστε σε θέση να το πάρετε μαζί σας στην παραλία, αλλά σίγουρα θα σας γλυτώσει από τις συμφορές «αδέξιων» καταστάσεων, όπως το να ρίξετε καταλάθος το ρόφημα ή το αναψυκτικό σας πάνω του. Κάτι τέτοιο γίνεται δυνατό μέσο των λαστιχένιων μεμβρανών που περιβάλλουν τους διακόπτες κάτω από κάθε πλήκτρο.



Στα των χαρακτηριστικών του, πρόκειται για ένα full-size μηχανικό πληκτρολόγιο, αποτελώντας μάλλον την πλήρη έκδοση του μικρού K63, μιας και τα δύο έχουν την ίδια αίσθηση καθότι και τα δύο είναι από πλαστικό. Έρχεται με Cherry MX κόκκινους ή μπλε διακόπτες και ο κόκκινος φωτισμός ελέγχεται με το CORSAIR Utility Engine (CUE) λογισμικό το οποίο υποστηρίζει και μακροεντολές. Προσφέρει επίσης media πλήκτρα και η τιμή του να έχει οριστεί στα $100 δολάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό καθώς και πλήθος νέου hardware που θα δούμε στην Computex, μείνετε συντονισμένοι.