Επίσημο: Αυτό είναι το HTC U11 

Ο πραγματικός διάδοχος του HTC 10

Επίσημο: Αυτό είναι το HTC U11

Το HTC U Ultra παραχωρεί τη θέση του στην πραγματική ναυαρχίδα της HTC για το 2017, το HTC U11. Η νέα συσκευή έρχεται με ένα πρωτότυπο τρόπο για να αλληλεπιδράτε με το τηλέφωνό σας. Διαθέτει κάτι που ονομάζεται “Edge Sense” και σας επιτρέπει να σφίγγετε στα χέρια σας τη συσκευή, πιέζοντας τις πλευρές της για να εκτελεί διάφορες λειτουργίες. Εσείς αποφασίζετε ποιες λειτουργίες θα είναι αυτές, είτε με σύντομο σφίξιμο, είτε παρατεταμένο. Μπορείτε για παράδειγμα να ανοίξετε την κάμερα και να καταγράψετε video με σύντομη πίεση και να ανοίξετε και να κλείσετε το φακό με παρατεταμένη πίεση.

Το σώμα της συσκευής διαθέτει μέταλλο και γυαλί, με καμπύλες και έντονα χρώματα. Δε διαθέτει audio jack 3.5mm και βασίζεται σε USB Type-C για φόρτιση, μουσική και μεταφορά δεδομένων. Τα ακουστικά που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία διαθέτουν audio tuning και active noise cancellation, ενώ υπάρχει και αντάπτορας USB-C σε 3.5mm.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε μια σωστή ναυαρχίδα του 2017 με SuperLCD 5 οθόνη 5.5 ιντσών QHD ανάλυσης προστατευμένη από Gorilla Glass 5, τον Snapdragon 835, 4/6GB RAM, 64/128GB UFS αποθηκευτικού χώρου με υποστήριξη microSD, μπαταρία 3.000mAh ταχείας φόρτισης QuickCharge 3.0 και πιστοποίηση IP67.

Η κύρια κάμερα την οποία ονομάζει UltraPixel 3, έρχεται με 12MP, μέγεθος pixel 1.4μm, f/1.7, οπτικό και ηλεκτρονικό σταθεροποιητή, ενώ η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει 16MP με f/2.0 και UltraPixel mode.

Το HTC U11 θα γίνει διαθέσιμο σε ορισμένες αγορές από τα τέλη Μαΐου, με τη διάθεση να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Η τιμή του στις ΗΠΑ θα αγγίζει τα $649 και στο Ηνωμένο Βασίλειο τις £649, επομένως είναι λογικό να υποθέσουμε πως όταν θα διατεθεί στην Ευρώπη θα κυμαίνεται στα €649.

1 comment(s)