Εντοπίστηκαν Huawei P10 με διαφορετικού τύπου μνήμες

Επίσημη απάντηση από την εταιρία
21 Απριλίου 2017 10:16
Εντοπίστηκαν Huawei P10 με διαφορετικού τύπου μνήμες

Αναφορές από την Κίνα αποκαλύπτουν πως τα Huawei P10 και P10 Plus δεν έχουν όλα τις ίδιες επιδόσεις, όπως παρατηρήθηκε μέσω του benchmark test AndroBench. Φαίνεται λοιπόν πως οι ταχύτητες αποθηκευτικού χώρου κυμαίνονταν από τα 250MB/s της eMMC 5.1  στα 550MB/s ή ακόμα και 750MB/s της UFS 2.0 ή 2.1 τεχνολογίας.

Ο CEO της Huawei, Richard Yu παραδέχτηκε πως  αυτό οφείλεται όντως στο διαφορετικό τύπο μνημών που ενσωματώθηκε στις συσκευές. Η μίξη eMMC και UFS οφείλεται σύμφωνα με τον ίδιο σε μια “σοβαρή έλλειψη” flash μνημών στην αλυσίδα προμηθευτών τους. Ωστόσο σπεύδει να τονίσει πως η τελική εμπειρία χρήστη ελέγχεται αυστηρά και είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, από το software μέχρι το hardware και σημειώνει πως ο χρήστης δε θα καταλάβει διαφορά στην καθημερινή του χρήση. Ακολουθεί η επίσημη τοποθέτηση της εταιρίας.

"Γνωρίζουμε ότι υπήρξε κάποια πρόσφατη διαδικτυακή συζήτηση στην Κίνα για τη μνήμη flash στις συσκευές των HUAWEI P10 / P10 Plus. Στα HUAWEI P10 / P10 Plus, χρησιμοποιούμε πολλούς προμηθευτές για τη μνήμη flash, που έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς και προσεκτικούς ελέγχους, στο πλαίσιο των τελικών προϊόντων μας, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εξαιρετική και συνεπής εμπειρία χρήσης για την οποία πάντα προσπαθούμε. Η Huawei ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα κατά την επιλογή των τεχνολογιών και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της, με βάση την ωριμότητα των τεχνολογιών αυτών και τη σταθερότητα του εφοδιασμού. Η Huawei, πάνω απ 'όλα, δεσμεύεται εδώ και χρόνια στο να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Αυτό διαφαίνεται και από την εξαιρετικά θερμή υποδοχή  παγκοσμίως του HUAWEI P10 από την έναρξή της κυκλοφορίας του, χάρη στον όμορφο σχεδιασμό του και την εκπληκτική καλλιτεχνική εμπειρία φωτογράφισης πορτρέτων που προσφέρει."

Tags: