Έρχονται αστραπιαίες DDR5 μνήμες των 8000 MHz με ενσωματωμένους ανεμιστήρες!

Ενώ δε λείπει φυσικά και ο RGB φωτισμός
27 Δεκεμβρίου 2022 22:18
Έρχονται αστραπιαίες DDR5 μνήμες των 8000 MHz με ενσωματωμένους ανεμιστήρες!

Η γνωστή κατασκευάστρια μνημών GeIL αποκάλυψε πως μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 θα φέρει στην αγορά τα ολοκαίνουργια EVO V DDR5 RGB Hardcore Gaming Memory kits της, τα οποία θα έχουν αστραπιαία ταχύτητα 8000 MHz!

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα προϊόντα της Evo V σειράς, έτσι και αυτές οι μνήμες θα έρχονται με ενεργό σύστημα ψύξης, το οποίο απαρτίζεται από δύο μικρούς ανεμιστήρες δεξιά και αριστερά του κάθε module. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, το heatshield της αυτό με τους ενσωματωμένους ανεμιστήρες είναι ικανό να προσφέρει 47% καλύτερη ψύξη σε σχέση με τα απλά heatshields που υπάρχουν στις ανταγωνιστικές μνήμες. Φυσικά, δε λείπει και ο RGB φωτισμός, με διάφορες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος.

Πέρα από τις εντυπωσιακές DDR5-8000 ταχύτητες, οι μνήμες θα έχουν CL38-48-48-90 timings και θα τρέχουν με τάση 1.45V. Η αρχιτεκτονική τους είναι βασισμένη στο Power Management Integrated Circuit και έτσι παρέχουν υψηλά επίπεδα προστασίας και ελέγχου, voltage monitoring, αλλά και power management επιλογές για αυτούς που θέλουν να το ρίξουν στο overclocking. Τέλος, να σημειωθεί ότι υπάρχει και ECC για error correction και καλύτερο stability, ενώ φυσικά υποστηρίζεται και η XMP 3.0 τεχνολογία της Intel με ειδικά προφίλ για ευκολότερο customization.

Για την ώρα η τιμή και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων μνημών της GeIL δεν έχουν ανακοινωθεί.

Tags: