Samsung Galaxy S8: Με δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 1000fps

Και με σημαντικά βελτιωμένο σαρωτή ίριδας
17 Μαρτίου 2017 09:16
Samsung Galaxy S8: Με δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 1000fps

Όπως είναι γνωστό, η Samsung θα ανακοινώσει τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ στις 29 Μαρτίου, όπου και θα μάθουμε τα πάντα σχετικά με τις νέες συσκευές. Οι μέχρι πρότινος πληροφορίες δείχνουν ότι και οι δύο συσκευές θα διαθέτουν κάμερα στα 12MP, δηλαδή παρόμοια με αυτή των περσινών μοντέλων.

Ωστόσο, μια έκθεση από το Naver, υποστηρίζει ότι τα Galaxy S8/S8+ θα μπορούν να καταγράψουν 720p βίντεο στα 1000fps. Αυτό θα επιτευχθεί με την προσθήκη DRAM (χρησιμοποιείται ως buffer μνήμη) στον ίδιο τον αισθητήρα. Κάτι παρόμοιο είδαμε πρόσφατα από τη Sony με την παρουσίαση των Xperia XZs και Xperia XZ Premium, τα οποία φέρουν το νέο Sony IMX400 αισθητήρα στα 19MP και τα οποία μπορούν να καταγράψουν 720p βίντεο στα 960fps.

Τέλος, άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι νέες συσκευές της Samsung θα διαθέτουν εμπρόσθια κάμερα στα 8MP με υποστήριξη αυτόματης εστίασης, ενώ θα διαθέτουν και ένα 3.7MP RGB αισθητήρα για τη σάρωση της ίριδας. Ο τελευταίος θα είναι σημαντικά βελτιωμένος από αυτόν του Galaxy Note 7, ώστε να επιτευχθεί περισσότερη ακρίβεια στην αναγνώριση προσώπου και ίριδας.