Οι νέες 4K τηλεοράσεις της Sony

Με ήχο που προέρχεται από την ίδια την οθόνη
05 Ιανουαρίου 2017 11:20
Οι νέες 4K τηλεοράσεις της Sony

Στα πλαίσια της CES 2017, η Sony παρουσίασε τις νέες 4K τηλεοράσεις της. Συγκεκριμένα η νέα BRAVIA A1E είναι μια 4K OLED τηλεόραση η οποία ενσωματώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία. Συνήθως οι τηλεοράσεις έρχονται με ενσωματωμένα ηχεία, τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι αξιοπρεπών επιδόσεων. H BRAVIA A1E όμως το πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού είναι η πρώτη τηλεόραση στην οποία ο ήχος προέρχεται από την ίδια την οθόνη. Σύμφωνα με τη Sony, η νέα Acoustic Surface τεχνολογία “είναι η τέλεια ένωση της εικόνας και του ήχου, ανέφικτη από τις συμβατικές τηλεοράσεις”. Ο σχεδιασμός της είναι επίσης μοναδικός. Τιμή και διαθεσιμότητα δεν έγιναν γνωστά.

Η Sony παρουσίασε ακόμα δύο 4K HDR TVs, τις X930E και X940E, με LED backlighting τεχνολογία και τον επεξεργαστή X1 Extreme, ο οποίος προσφέρει 40% μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από τον προκάτοχό του, X1.

Έτσι οι τηλεοράσεις ρυθμίζονται διαρκώς για να προσφέρουν ρεαλιστική και φυσική εικόνα, ενώ στο λογισμικό τους βρίσκουμε την Android TV πλατφόρμα της Google με πρόσβαση σε εφαρμογές, ταινίες, σειρές και οτιδήποτε συμβατό με το Google Home.

Tags: