Η BitFenix αποκαλύπτει το νέο της κουτί για enthusiasts

Γνωρίστε το ευρύχωρο "Shogun"
13 Δεκεμβρίου 2016 12:43
Η BitFenix αποκαλύπτει το νέο της κουτί για enthusiasts

Η BitFenix αποκάλυψε τη νέα της πρόταση για τους χρήστες που ζητούν άπλετο χώρο και προηγμένα χαρακτηριστικά από το κουτί τους. Ο λόγος γίνεται για το Shogun, το οποίο χωράει μέχρι και EATX μητρικές και προσφέρει πολλές επιλογές για την ψύξη, διαθέτοντας θέσεις για radiator υδρόψυξης έως 140 mm στο πίσω μέρος του, 280mm στο μπροστινό μέρος και 360mm στο πάνω μέρος. Το κουτί μπορεί να υποστηρίξει κάρτες γραφικών με μήκος έως και 410mm και φέρει ειδικό bracket που βοηθά τις μεγάλες κάρτες γραφικών να μη λυγίζουν από το βάρος.

Πίσω από τη θέση της μητρικής υπάρχει κενό 25mm για το cable management και φυσικά το Shogun έχει και τα απαραίτητα rubber grommet για το εύκολο και διακριτικό πέρασμα των καλωδίων. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από καλώδια, το πίσω μέρος μπορεί να φιλοξενήσει και δύο SSDs. Συνολικά, υπάρχει χώρος για έξι HDDs 3.5 ιντσών και για οκτώ (8) SSDs 2.5 ιντσών. Το κλουβί των δίσκων, όπως και πολλά ακόμα στοιχεία του κουτιού, είναι modular και μπορεί να αφαιρεθεί.

Τέλος, να σημειωθεί πως από το γυάλινο πλαϊνό πάνελ του κουτιού φαίνονται τα δύο SSD mounts, τα οποία διαθέτουν RGB φωτισμό, ο οποίος μάλιστα είναι συμβατός με το Aura που συναντάμε στις μητρικές της ASUS.

Για την ώρα, η BitFenix δεν έχει αποκαλύψει την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Shogun.